bezár
 

art&design

2011. 05. 15.
KEPP SS 2011 kollekció
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
KEPP SS 2011 kollekció A KEPP SHOWROOM ötödéves végzős tervezői, Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél 2011 júniusában diplomáznak a Moholy Művészeti Egyetem textil szakán. Miközben már lázasan dolgoznak az őszi-téli szezonra tervezett diplomakollekcióikon, még egy közös KEPP SS 2011 kollekcióra is jutott idejük. A csapat korábbi tervezője, Tomcsányi Dóri már nem vett részt a legfrissebb projektben, ő saját egyéni márkájára koncentrálva külön folytatja karrierjét a jövőben.
A KEPP SS 2011 kollekció alapgondolatát idén is természeti inpiráció tölti meg élettel, a tavaszi veteményeskert hangulata, a napfény melege és a nyíló virágok harsány színei által.
A KEPP SS 2011 kollekcióból
Az öltözékeket formai tekintetben a letisztult egyszerűség, szabásvonalait tekintve a kísérleti megoldások jellemzik. Az anyaghasználatban egyfajta kettősség jelenik meg. A ruhadarabokon közös motívumként adódó hajtások egyrészt a napsárga és élénk lazacszínű vászonanyag esetén egy papírlap merevségével gyűrődnek, míg az alapozó színű elasztikus viszkózanyag esetén plasztikusan és könnyeden hullámoznak, ezzel egyfajta harmóniába ringatva a szemlélő tekintetét. A kiegészítők alapanyaga az előző kollekció népszerű alkotóelemeit viszi tovább a bőr és a műgyanta kettősségére alapozva.
A KEPP SS 2011 kollekcióból
A KEPP SHOWROOM tervezőivel immár több mint egy éve szorosan együttműködő Pálmai Angie art director és Hencz Péter fotós készítették a kollekcióhoz tartozó kissé bizarr fotósorozatot, melynek hangulatát a délibáb színei mellett a madárijesztővé varázsolt ismeretlen lány története teszi sejtelmessé.
A KEPP SS 2011 kollekcióból
A ruhák részleteit, a délibáb színét, vagy a rejtélyes lány kilétét megtudhatja az, aki ellátogat a KEPP Showroomba (Budapest, Vörösmarty tér, 3., II. emelet – előzetes bejelentkezés szükséges: 06/20 547-11-32), szeretettel várnak mindenkit a tervezők: Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés