bezár
 

art&design

2011. 05. 31.
Végzős designerek bemutatója a Merlinben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt évekhez hasonlóan a Modart végzős diákjai idén is megrendezik bemutatójukat. A diákok mini-kollekcióinak bemutatása mellett korábbi munkáik is bemutatásra kerülnek június 11-én a Merlin Színházban.
Az utolsó évfolyamba, illetve a vizsgára már csak a legtehetségesebb, legrátermettebb diákok juthatnak el, így biztosítva a magas szakmai színvonalat. Idén a diákoknak a saját terveik mellett egy közös feladatot is meg kellett oldaniuk. A nők életében a legszebb időszak az áldott állapot, ezért kényelmes, de ugyanakkor divatos terhes ruhát kellett tervezniük.

A vizsgakollekciók elbírálásához neves külső szakmai zsűrit kértek fel a szervezők. A zsűri elnöke Horváth Szilvia a Modart oktatási igazgatója. A vizsgabizottság francia tagjai: Véronique Soboul-Polchi és Xavier Chaumet a Mod’Art International, Paris oktatási igazgatói. A szakmai zsűri magyar tagjai többek között: Léber Barbara divattervező (Léber Barbara Couture), Benes Anita divattervező (Daalarna), S.Hegyi Lucia divattervező ( Luan by Lucia ), Sándor Szandra divattervező ( Nanushka ), Vajda-Mályi Zsuzsa divatújságíró ( Fashion Guide ), Ungor Tímea divatújságíró ( Fashiontime ), Szepes Ágnes ügyvezető igazgató ( Specialtex ).

A divatbemutató 2011. június 11-én 17:00-tól és aztán ismételten 19:00-tól lesz megtekinthető a Merlin Színházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.).
Modart Plakát


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában

Más művészeti ágakról

Háttérbeszélgetés Balog Józseffel a Thealter nemzetközi színházi fesztivál indulásáról és működéséről, kapcsolatrendszerekről, a fiatalok lehetőségeiről
irodalom

Mosoly, sellők és sorok Mosoly, sellők és sorok
Margó 2019 – Umami, Darvasi László, André Aciman
irodalom

Irodalmi határátlépések Irodalmi határátlépések
Margó 2019 – Borges: Tangó, Molnár T. Eszter: Teréz, vagy a test emlékezete és kortárs kínai science fiction
Oliver Scherz: Mentsük meg Matildát! Pozsonyi Pagony, 2019.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés