bezár
 

art&design

2008. 06. 27.
Díjat kapott a Szépművészeti Múzeum honlapjának virtuális sétája
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Innovációs díjjal tüntette ki a Microsoft a Szépművészeti Múzeum honlapjának virtuális séta programját kifejlesztő céget, az Arcus Interactive Groupot.
A Szépművészeti Múzeum honlapján a virtuális múzeumi séta menüpont alatt elérhető program segítségével a látogató a számítógépes szerepjátékokhoz hasonló módon járhatja be a múzeum galériáit, ahol rákattinthat a falon függő képekre, hogy közelebbről is megnézhesse a gyűjtemény legszebb darabjait.

A festményekre kattintva a műtárgyakról szóló információkhoz is hozzájuthatnak az érdeklődők és a múzeum gyűjteményéből válogatott szobrokat is megtekinthetik. 

A program érdekessége, hogy minden "valós időben" történik, azaz a látogatók - akár otthon, a kényelmes fotelből - nemcsak megtekinthetik a múzeum kiállítási tárgyait, hanem egymással is véleményt cserélhetnek.

A Szépművészeti Múzeum honlapjának virtuális séta alkalmazása - a három kategóriában elbírált több száz fejlesztési projekt közül - a társadalmi szektor díját kapta.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

További írások a rovatból

Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Magyar siker a legjelentősebb kreatív portfólióban Magyar siker a legjelentősebb kreatív portfólióban
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
Jon Watts: Pókember: Idegeben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés