bezár
 

art&design

2011. 06. 08.
Űrjárgányok lepik el hétvégén a Millenárist
Gyerek ARC kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Űrjárgányok lepik el hétvégén a Millenárist Nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC rajzpályázat, amelyre rengeteg mű érkezett. A legjobb rajzokat szombaton díjazzák az Európa Pontban, ahol egyúttal a pályázatokból álló kiállítás is megnyílik.
Csoda vízi és űrjárgányok, érdekes találmányok, világmegmentő tervek és titkos ügynök macskák - nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC rajzpályázat, amelyre rengeteg mű érkezett. A legjobb rajzokat június 11-én díjazzák az Európa Pontban, ahol egyúttal a pályázatokból álló kiállítás is megnyílik. A hangulatról Szalóky Ági és Lamm Dávid gondoskodik.
Katona Máté: Flystar
Ezen a hétvégén a legkisebbeké lesz a főszerep a Millenárison. Az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC kiállítás díjátadóján kiderül ki lesz az idei „Ötletkaland Energiaországban” témában meghirdetett pályázat nyertese. A januárban nyílt Európa Pontban gazdára talál egy bicikli is az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete jóvoltából, akik a „Tervezz járgányt, és nyerj egy bringát!” altémával kapcsolódtak a pályázathoz.
Molnár Sára: A jövő autója
A Vöröskereszt is csatlakozott az idei Gyerek ARC-hoz. A szervezet minden beküldött rajz után 1000 forintot adományoz a mélyszegénységben élő gyermekek javára. A kicsiket azonkívül, hogy óriásmolinón láthatják viszont alkotásaikat, Szalóky Ági és Lamm Dávid mini koncertje is várja.

A kiállítás megnyitóval egybekötött díjátadón részt vesz Geszti Péter az ARC képviseletében, Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária vezérigazgató-helyettese, Szűcs Tamás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője, valamint Selymes Erik, a Vöröskereszt főigazgatója. A rajzokból álló kiállítás egész nyáron látható a Millenáris területén.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

A Phaeton tündöklése és bukása
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről

Más művészeti ágakról

Tamás Zsuzsa válaszai a prae.hu körkérdésére
Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján
irodalom

Boszorkánymesterek Boszorkánymesterek
Harry Partch vs Gergely Edit*
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés