bezár
 

art&design

2011. 08. 04.
Képzőművészeti szabadiskola Sárospatakon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Holnap ismét megnyitja kapuit az Urbán György Nemzetközi Képzőművészeti Szabadiskola és Ifjúsági Művésztelep Sárospatakon.
Az ART ÉRT Alapítvány megrendezésében, augusztus 5-én, 18.00 órakor nyílik a Pataki Öregdiákok Vendégházában, a 2010-ben tizenkettedeik alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi képzőművészezi szabadiskola. Erdélyből és Németországból idén is érkeznek hallgatók a művészeti kurzusra.

A 2009-es évben Gubis-díjat elnyert hallgató, Fazekas Ágnes kiállítása augusztus 6-án 17.00 órakor nyílik az ART ÉRT Galériában (Szent Erzsébet u. 26.).

Idén a szabadiskolán tanító művészek: Aknay János Kossuth- és Munkácsy-díjas festőművész, Csetneki József képzőművész, Stark István képzőművész és Wrobel Péter Barcsay-díjas képzőművész.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjúsorozat a cirkuszról, változásokról, zártságról és nyitottságról, klasszikus és új találkozásairól
Bánkitó, fesztiválemlék


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés