bezár
 

art&design

2011. 08. 19.
Pixelpályázat a "Sírba visztek" kiállításhoz
A pályázat beadási határideje 2011. október 1.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pixelpályázat a "Sírba visztek" kiállításhoz „A tévé bevan kapcsolva, azt nézi minden rabszolga” címmel nyilvános pixelgrafikai pályázatot hirdet a Műcsarnok. A fődíj: egy egyhetes alkotói ösztöndíj Párizsba.
A versenyt a pixelgrafika művelőinek szól, a „Sírba visztek” – a Bizottság a Műcsarnokba megy című kiállításhoz kapcsolódóan! Nevezni olyan, elektronikus megjelenítő eszközökön (számítógépen, videolejátszón, mobiltelefonon) futtatható kétdimenziós pixel ikonok, animációk beküldésével lehet, amelyek az egykori Bizottság együttes tagjaihoz, dalaihoz, emblematikus szövegeihez kötődnek. A versenyben bárki részt vehet, aki képes ilyen művet létrehozni.


A pályázat részletei:

„A tévé bevan kapcsolva, azt nézi minden rabszolga”
A Műcsarnok nyilvános pixelgrafikai pályázata


Pályázati felhívás
Versenyt hirdet a Műcsarnok a pixelgrafika művelőinek a „Sírba visztek” – a Bizottság a Műcsarnokba megy című kiállításhoz kapcsolódóan! Nevezni olyan, elektronikus megjelenítő eszközökön (számítógépen, videolejátszón, mobiltelefonon) futtatható kétdimenziós pixel ikonok, animációk beküldésével lehet, amelyek az egykori Bizottság együttes tagjaihoz, dalaihoz, emblematikus szövegeihez kötődnek. A pályázat jeligés, az alkotó nevét és elérhetőségét külön (lezárt) borítékban kéretik mellékelni. A versenyben bárki részt vehet, aki képes ilyen művet létrehozni.

A pályamű beadása
A pályázat beadási határideje 2011. október 1. A pályaművek kizárólag postai úton nyújthatók be (bármilyen elektronikus hordozón) a Műcsarnok címére (1146 Budapest, Dózsa György út 37.), a jelige feloldását külön borítékban mellékelve. A műveket neves szakemberekből álló zsűri bírálja el – a zsűritagok kiléte az eredményhirdetés napjáig nem publikus. Az értékelésnél meghatározó szempont a beazonosíthatóság, a formai vagy tartalmi utalás, a kreatív feldolgozás és értelmezés. Nyilvános eredményhirdetés: 2011. október 21., péntek. A beküldött műveket tartalmazó adathordozókat az eredményhirdetés után a pályázók visszakérhetik.

Díjak
-Első díj: Egyhetes alkotói ösztöndíj Párizsba
-Második díj: Egy teljes évre érvényes, kétszemélyes bérlet a Műcsarnok és az Ernst Múzeum összes kiállítására
-Harmadik díj: Képzőművészeti albumokat, katalógusokat tartalmazó ajándékcsomag

A legjobb műveket a Műcsarnok önálló kiállításon mutatja be (a MenüPont Galériában).


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Fischer Iván változata A Müpában
Adrian Grunberg: Rambo V – Utolsó vér
Interjú Fejérvári Zoltánnal pályakezdésről, oktatásról, mentorokról, itthoni és külföldi lehetőségekről
A PesText fesztivál programjai a PIM-ben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés