bezár
 

art&design

2011. 08. 27.
Indul a szezon: szeptember 8-án kezdődik a New York-i divathét
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már csattognak az ollók, berregnek a varrógépek, készítik a smink- és frizuraterveket, hiszen szeptember második hetében kezdetét veszi a divathetek forgataga, amelyet szokás szerint a New York-i Fashion Week indít szeptember 8-án.
A nagy őszi divathetek első állomása hagyományosan mindig New York. Idén a Damrosch Parkban lévő Lincoln Center ad otthont az egy héten át tartó nemzetközi rendezvénynek, ahol a világ vezető tervezői mutathatják be 2012-es tavaszi-nyári kollekcióikat.

Több ezer divatszakember, bennfentes és VIP-vendég vesz részt a nyolc napon át tartó rendezvénysorozaton - olvasható a divathét hivatalos oldalán.

"New York City köztudottan a divat fővárosa, és szeptember 8-a és 15-e között a Lincoln Centerben dobog majd a város szíve - mondta Peter Levy, a rendezvényt szervező cég ügyvezető igazgatója. - Ez a város egyetlen és legnagyobb médiaeseménye, amely vendégül látja a divat szakma legnevesebb képviselőit, emellett lehetőséget biztosít a feltörekvő fiatal tehetségeknek, hogy bemutathassák 2012-es tavaszi-nyári kollekciójukat."

Három helyszínen lesznek kifutók, optimális helyszínt kínálva a dizájnerek legfrissebb kreációinak. Van olyan terem, amely rugalmas és sokoldalú bemutatókra alkalmas, lehetőséget szolgáltatva a tervezőknek, hogy saját ízlésük szerint alakíthassák és formálhassák a teret.

A divathetek menetrendjében New Yorkot London és Milánó követi, a sort pedig a párizsi bemutatók zárják. A divatfővárosok mellett azonban évről évre új helyszínekkel bővül a paletta, amelyek a nagyokhoz képest még gyerekcipőben járnak, mégis egyre inkább felkeltik a szakértők és a közönség kíváncsiságát. Az elmúlt években rendezett Fashion Weeket többek között Koppenhága, Stockholm, Amszterdam, Berlin, Málta, Barcelona, Melbourne és Athén is.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
art&design

Gondolkodásunk módszereiről Gondolkodásunk módszereiről
Beszélgetés Falcsik Marival, Walter Isaacson: Leonardo Da Vinci – a zseni közelről című könyvének fordítójával

Más művészeti ágakról

Interjú Alföldi Róberttel pályakezdésről, a fiatalok helyzetbe hozásáról, lehetőségekről, nyitottságról
Mészöly Ágnes - Molnár T. Eszter: Az Emberek Országa
Airbourne, Fezen Fesztivál, 2019. 07. 24.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés