bezár
 

art&design

2011. 09. 06.
Divatkonferencia szerdán Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Világhírű nemzetközi streetfashion (utcai divat) bloggerek, a magyar divatvilág elismert formálói és szereplői tartanak konferenciát Budapesten szerdán.
A Street Fashion Budapest (SFB) konferenciájának alkalmából a fővárosba látogat Yvan Rodic, vagyis FaceHunter. A svájci születésű fotós, blogger utazásai során készített felvételeivel vívott ki magának hírnevet az utcai divatszcénában.

A konferencián a blogok divatformáló hatásáról tart előadást - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

A londoni College of Fashion két elismert kutatója, Agnes Rocamora és Djurdja Bartlett is ellátogat az egész napos eseményre a budapesti Kiscelli Múzeumba. A neves szakértők a streetfashion-blogokról, a divatblogokról és ezeknek a divat világában betöltött szerepéről beszélnek.

A program délutáni szekciójában a magyar divat szereplői kerülnek előtérbe. Előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében ismerkedhetnek meg a divat szerelmesei annak formálóival, valamint a streetfashion műfaj magyarországi meghonosítóival.

Az összegzés szerint az eseményen részt vesznek többek között a Glamour, a Marie Claire divatmagazinok képviselői, fórumbeszélgetésen képviselteti magát például az Our Style, a Hestyle, a Fashion Guide, Nanushka és az Our Fashion is.

A reggeltől este kilencig tartó konferencián több izgalmas kiállítás és vetítés is várja a látogatókat, a kíváncsiskodóka

Látható lesz a SFB projekt 2011-es évi What's in your bag? - Mi van a táskádban? kampánykérdéséhez kapcsolódó vetítése. A kampányhoz kapcsolódóan mindenki maga töltötte fel a táskájában található kiegészítőkről készült fotót, így megalkotva divat és mobilitás nem mindennapi metszéspontját. Különleges kiállításon tekinthetik meg a látogatók Miss KK babamontázsokat készítő street art művész munkáit is.
A konferencia részletes programja megtalálható az esemény honlapján, a www.streetfashionbudapest.hu oldalon.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához

Más művészeti ágakról

Topolánszky Tamás Yvan: Curtiz – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés