bezár
 

art&design

2011. 09. 09.
Lemondott az egri vármúzeum vezetője
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lemondott tisztségéről Veres Gábor, az ország egyik leglátogatottabb múzeumának, az Egri Vármúzeumnak az Igazgatója - erről maga a korábbi vezető tájékoztatta pénteken az MTI-t.
Muzeológusként továbbra is az intézménynél dolgozik. Lemondásának az az oka, hogy az adminisztratív feladatok helyett szakmai munkát kíván végezni - indokolta a vezetői posztról történő távozását Veres Gábor.

A múzeum irányítási feladatait megbízottként Szécsényi Orsolya igazgató-helyettes látja el november 1-jéig, az új vezető kinevezéséig. Ugyanakkor az intézményt fenntartó Heves Megyei Közgyűlés szeptember 6-án pályázatot írt ki a poszt betöltésére.

Veres Gábort még a megyegyűlés előző vezetése nevezte ki a múzeum élére, azt követően, hogy hosszú éveken át töltötte be az igazgatóhelyettesi pozíciót.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Topolánszky Tamás Yvan: Curtiz – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés