bezár
 

art&design

2011. 09. 15.
Divatéjszakát rendeznek Rómában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A divatot ünnepli Róma városa csütörtök éjszaka. A Vogue magazin rendezte és teljesen a divatnak szentelt Fashion Night Out elnevezésű programsorozathoz most először csatlakozik az olasz főváros.
A divat lesz a főszereplő Róma központi bevásárlóutcáiban a művészek lakta Via Marguttától a Via Venetón sorakozó butikokig, a Spanyol-lépcsőtől a sétálóutca Via Condottin levő luxusüzletekig.

Több mint négyszázötven üzlet csatlakozik a New York, Tokió és Milánó után az idén első alkalommal Rómában is megrendezett divatéjszakához. A programokat a Vogue magazin szponzorálja.

Termék- és divatbemutatók követik egymást a butikokban és Róma utcáin színészek fellépésével, zene, tánc és művészi installációk kíséretében. Célnak nem feltétlenül a vásárlás számít, számtalan divatüzlet koktéllal, pezsgőpartival, diszkóval várja vendégeit, bár a boltokat ellepő tömeg mindenekelőtt kedvezményes árajánlatra és ajándékra számít.

Az este héttől féltizenkettőig tartó divatéjszakán a Fendi-nővérek és Jimmy Choe legújabb kollekcióját mutatja be. A római divatünnepre a Chanel új színű körömlakkal, a Prada divatház új parfümmel készül, a Church's cipőboltokban pedig ingyenes talpalást vállalnak.

Az Italian style, az olasz ízlés kiemelkedő képviselőit is kitüntetik: a Vogue Italia díját Dante Ferretti Oscar-díjas díszlettervező, a tavalyi Cannes-i filmfesztiválon a legjobb férfiszínésznek tartott Elio Germano és Bianca Balti topmodel érdemelte ki. A szervezők a divatéjszakára siető hölgyekre is gondoltak: a tűsarkúban érkezők ingyen taxifuvarban részesülnek.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

irodalom

Leülni vagy nem ülni? Leülni vagy nem ülni?
A 2019-es Margódíj-átadó
Interjú a FOMO című film rendezőjével, Hartung Attilával
irodalom

Mosoly, sellők és sorok Mosoly, sellők és sorok
Margó 2019 – Umami, Darvasi László, André Aciman
Beszámoló a 16. Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés