bezár
 

art&design

2011. 09. 22.
Nyári kiállítótérnek adott otthont a Coke Club
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Négy fiatal kortárs művész mutatkozhatott be idén nyáron a Coke Club Galériájában. A Le Cool által támogatott kiállítás-sorozat alkalmával Karczag Dániel, Császár Norbi, Szuharevszki Misi és a Nemmivoltunk Crew munkáit lehetett megtekinteni Siófokon.
Új kezdeményezésként a Le Cool kulturális magazin által kiválasztott tehetségeknek biztosított egész nyáron át megjelenési lehetőséget a siófoki Coke Club, ahol a strandolás és bulizás mellett a művészetekre is nyitott látogatók megtalálhatták a szívükhöz közel álló programot. A különböző stílusokban alkotó művészek munkái között egyaránt voltak fotók, festmények és installációk.
Coke Club
Karczag Dániel az Egyesült Királyságból érkezett haza, aki United című fotóssorozatával egy fiktív Budapest reklámkampányt kíván bemutatni a számára igen kedves főváros tiszteletére. Császár Norbi Tőlem, Nektek című kiállításában olyan vázlatos rajzok jelentek meg, amelyek a hétköznapi életből vett közhelyekkel próbálja továbbgondolásra késztetni a nézőket. Szuharevszki Misi a gogo táncosok életképeiről készült fotókat festi meg, míg a Nemmivoltunk Crew tagjai az installáció, grafika, festészet és animáció egyvelegét tárják elénk.

„A Coke Club évek óta arra törekszik, hogy megkapó, egyedi tereket és designt hozzon létre. Adja magát tehát, hogy felkaroljunk olyan művészeti projekteket, amelyek előremutatóak, illenek a Coke Club filozófiájához. Az idei szezonban azt tapasztaltuk, hogy a kortárs művészetnek nagyon is van helye a strandon, ezért továbbra is szeretnénk teret adni a fiatal tehetségeknek”, mondta el Mogyorósi Nikolett marketing aktivációs menedzser, a Coke Club új enteriőr-tervezője.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Más művészeti ágakról

irodalom

Záróakkord Záróakkord
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 7. nap
irodalom

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében
irodalom

A tudatosság határai A tudatosság határai
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 3. nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés