bezár
 

art&design

2011. 11. 06.
Autotechnika szakkiállítás november 10-től Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Autotechnika szakkiállítás november 10-én nyílik Budapesten, a kőbányai vásárvárosban, félszáznál több kiállítóval - tájékoztatta a kiállítást rendező győri X-Meditor Kft. az MTI-t.
Az autófenntartó és javító szakma háromnapos rendezvényén ezúttal megjelenik több neves autóipari cég, valamint számos vállalkozás és szakmai szövetség vonultatja fel kínálatát.

A kiállításhoz kapcsolódó előadások és konferenciák a járműfenntartás kérdésköreit érintik.

A kiállítás első napja elsősorban a pályaválasztás előtt álló diákoké - ismertette Nagyszokolyai Iván, az X-Meditor munkatársa, az Autótechnika folyóirat főszerkesztője. Az előadások zöme nekik szól, csakúgy, mint a kiállítás pályaorientáló rendezvénye, amely egy helyre koncentrálja az autóipari képzési kínálatot és az autós állásajánlatokat, így állásbörze is egyben.

Az edu+work, azaz oktatás-képzés és ipar-munkahely elnevezésű bemutatón számos közép- és felsőfokú intézmény ismerteti képzési lehetőségeit. Emellett a standoknál munkáltatók várják az álláskereső szakembereket, köztük az Audi Motor Hungaria Kft. amely bemutatja a győri autós életpálya modellt. A modell az önkormányzat szakképző iskoláira, középiskoláira, a Széchenyi István Egyetemre és az Audi gyárra épül. A kiállítást diákok – előzetes regisztrációval – ingyenesen látogathatják. Regisztrálni lehet a http://autotechnika.hu/szakkiallitas-regisztracio.html címen.

A második nap programjai az autószervizek technikai fejlődésének irányait tekintik át. Ehhez kapcsolódóan szó lesz a hibridekről és a villanyautókról. Terítékre kerül a buszgyártás is, a témával foglalkozó előadás címe: A magyar buszgyártás biztos sarokpont a nemzeti ipar újraélesztésében.

Ugyancsak november 11-én országos autóflotta üzleti konferenciát tartanak a Hotel Expóban. A konferencia választ próbál adni az autóvásárlással kapcsolatos minden fontos kérdésre. A tanácskozáson az aktuális szabályozások mellett a 2012-ben hatályba lépő változásokról is tájékozódhatnak a résztvevők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Todd Phillips: Joker
Adrian Grunberg: Rambo V – Utolsó vér
irodalom

Az egyszerűség ereje Az egyszerűség ereje
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 5. nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés