bezár
 

art&design

2011. 12. 06.
Megnyit a FLATLAB lakásműhely
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hivatalosan is megnyílik december 10-én, Budapesten, a Baross utca 3. szám alatt a munkatérként és bemutatúhelyként is üzemelő FLATLAB lakásműhely!
A FLATLAB hat fiatal tervezőnek ad lehetőséget arra, hogy gyönyörű belvárosi környezetben alkosson, melybe hamarosan mi is betekintést nyerhetünk. Az alapító tagok Bordács Andrea, Erdei Ildikó Virág, Geréby Zsófia, Gergely Linda Kasza Emese és Szőke Gergely, akik a nyitott műhely koncepciója szerint vendégtervezőkkel egészülnek ki a későbbiekben.

A műhely bemutató és egyben árusító tereinek belsőépítészeti átalakítását három fiatal designerből álló csapat – Dalos Eszter, Nonn Zsuzsi és Ungár Fanni – végezte. Az egyes világítótestek az első vendégtervezőként jelen lévő Tilka manufaktúra textilkábeleiből készültek, melyek a műhelyben megvásárolható példányok mellett az üzlet állandó installációját képezik majd.

Megnyitó: 2011. december 10. 19:00, helyszín: 1083 Budapest, Baross utca 3.,14-es kapucsengő. A tervezőkkel való beszélgetésre, interjúk készítésére 19:00-tól van lehetőség, melyet a 20.00-tól kezdődő hivatalos megnyitó ünnepség követ. A koccintást kísérő süteményekről Rapp Eszter, a "Let them eat cake" she said című gasztroblog szerzője gondoskodik.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

irodalom

Záróakkord Záróakkord
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 7. nap
irodalom

Elég gazdagok már nem leszünk sosem Elég gazdagok már nem leszünk sosem
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 4. nap
Voicingers workshopok Budapesten
irodalom

Saját utat törni Saját utat törni
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 2. nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés