bezár
 

art&design

2011. 12. 06.
Hamarosan megnyitja kapuit a Hybridart Design Shop & Cafe
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Hybridart Design Shop & Cafe (1051, Budapest, Erzsébet tér 13., Design Terminál) stábja a bolt megnyitásával egybekötött performanszra és fotókiállításra várja szeretettel az érdeklődőket 2011. december 9-én (péntek), 19:00-tól
A Hybridart Design Shop főként magyar tervezők limitált szériás és exkluzív termékeit képviseli és forgalmazza. Az ismert hazai márkák mellett kiemelten támogatja a feltörekvő fiatal designereket, akik számára az első lépések kritikus fontosságú tapasztalatot jelenthetnek munkáik értékesítésében.

Az első merítésben olyan divat-, forma-, és tárgytervezők termékei kaptak helyet, akik nincsenek a figyelem középpontjában, mégis érdemes őket jobban megismerni, hiszen magas színvonalú munkáikkal fontos értéket teremtenek. A Szidonia Szep márka finoman szofisztikált kollekciója mellett megtalálhatóak lesznek a legfiatalabb generáció produktumai, sok más mellett például Mei Kawa megszokottól eltérő szabású ruhadarabjai, Juhász Ádám síkbeli struktúrákból épített lámpái,
és Esztány István díjnyertes bővülő táskái is.

A ciklikusan változó termékkínálat biztosítja a folyamatos megújulást és rendszeres lehetőséget nyújt az újabb és újabb hazai designereknek a bemutatkozásra és az együttműködésre más kreatív területek alkotóival. Minden ciklusban egy kiemelt tervező a munkáival egy különleges program keretében mutatkozik be. A nyitóesemény is ebben a szellemben fogant: Szép Szidónia tervező és Ember Sári fotóművész közös performansza tölti meg először élettel a Hybridart Design Shop & Cafe terét, melyet egy fotókiállítás kísér.

Az üzletben egy parányi kávézó is üzemel, mely télen-nyáron a környék legfinomabb reggelijével és kávéjával várja az arra járókat. A megszokott kínálaton túl különböző saját készítésű sütemények, szendvicsek kaphatóak, melyeket magyar kulináris specialitások egészítenek ki a design shop gasztro szekciójában.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

Interjú Flesch Andrea jelmeztervezővel lehetséges utakról, pályakezdésről, tanítványokról, aktuális munkákról
Frédéric Tellier: A tűzön át
Tamás Zsuzsa válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés