bezár
 

art&design

2011. 12. 13.
Karácsonyi képzőművészeti vásár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Patron néven tart karácsonyi vásárt junior és szenior tagjai - mások mellett Beöthy Balázs, a Borsos Lőrinc, Nemes Csaba és a Tehnica Schweiz - több mint 200 munkájából a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület (FKSE) szerdától a budapesti Stúdió Galériában.
A szerda este nyíló ünnepi börzén 62 művész, az FKSE 35 alatti junior és többnyire már befutott művésznek számító szenior tagjai állítják ki és ajánlják fel megvételre munkáikat - mondta el az MTI-nek a Patron szervezője.

Stenczer Sári, az FKSE vezetőségi tagja hozzátette: a karácsonyi vásáron szép számmal lesznek a nagyközönség számára is különleges és elérhető árkategóriájú műtárgyak: többek között festmények, fotók, printek, rajzok, kisebb tárgyak.

Az ünnepi börzén Albert Ádám, Antal Balázs, Baglyas Erika, Barakonyi Zsombor, Beöthy Balázs, Blahó Borbála, a Borsos Lőrinc, Czank Ninetta, Csiszér Zsuzsi, Ember Sári, Erdei Krisztina, Camilla Englund, Fischer Judit, Follárd Barbara, Galbovy Attila, Gerhes Gábor, Gosztola Kitti, a Gruppo Tökmag, Győrffy László, Hatházi László, Horror Pista, Horváth Tibor, Kaszás Tamás, Király András, Kis Róka Csaba, Kupcsik Adrián, Loránt Anikó, Mátrai Erik, Mécs Miklós, a Nemzeti Művészetért Alapítvány, Nagy Benjámin, Nagy Gábor György, Nemes Csaba, Nemes Márton, Orbán György, Pacsika Rudolf, Pap Ramóna, Puklus Péter, Marko Rodics, Siegmund Ákos, Simon Zsuzsa, Soós Kata, a SZ.A.F., Szabó Ákos, Szabó Eszter, Szabó Péter, Szalay Péter, Szentesi Csaba, Szenteleki Gábor, Szigeti Gábor Csongor, a Tehnica Schweiz, Tibor Zsolt, Tranker Kata, Ágnes von Uray, Vályi Péter, Wolsky András és Zádor Tamás - munkái lesznek megvásárolhatók.

Mint Stenczer Sári közölte, a Patronon részt vevő alkotók bevételükből a Stúdió Galériát is támogatják.

Az FKSE karácsonyi vására szombaton 18 óráig tart nyitva a Rottenbiller utca 35. alatti galériában.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban
art&design

Afrika másik arca Afrika másik arca
Az Excessocenus című kiállításról a Cervantes Intézetben

Más művészeti ágakról

színház

Minek nevezzelek? Minek nevezzelek?
A Színház- és Filmművészeti Egyetem szinhazinevelés.SZFE című szakmai konferenciájáról
Esterházy az Ódry Színpadon
A zuhanás sokkja a MáSzínházban
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés