bezár
 

art&design

2012. 01. 03.
Budapest-pályamunkákat vár a MOME
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Budapest hangulatait bemutató alkotásokkal lehet nevezni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) pályázatára, a szabadon választott technikával készülő pályaműveket két témakörben várják a szervezők.
A MOME Média Intézete és a Funzine Magazin közös pályázatára A kerület, ahol élek és Budapest hangulatai témakörökben lehet nevezni - olvasható a felhívás az egyetem honlapján.

Az első témakörben készülő alkotások szabadon választott módszerrel (stop-motion technika, fotókból összeállított klip, bármilyen technikájú mozgóképes etűd, interjúkból összevágott, zenére komponált vagy "no comment" anyag, madár- vagy köztéri szobrok perspektívájából, taxiból vagy gyalogosan leforgatott videó) készülhetnek.

A lényeg, hogy a pályázó saját ötlet alapján, vizuálisan dolgozza fel Budapest egyik kerületét. Fontos szempont az egyéni látásmód, az innovatív technikai kivitelezés, valamint, hogy az adott anyag minél érthetőbben és informatívabban tájékoztassa a Budapestre látogató turistákat a kerület lakóiról, utcáiról, hangulatáról. A pályamunkák 3-5 perc hosszúságúak lehetnek.

Budapest hangulatai témakörben bármilyen digitális eszközzel (kamerával vagy akár telefonnal) készített képeket várnak, egy-egy jól elkapott jellemző, vagy éppen a szokásostól eltérő pillanatot a város életéből, ünnepeiből, hétköznapjaiból.

A jelentkezési határidő mindkét témában 2012. január 25.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)

Más művészeti ágakról

Frédéric Tellier: A tűzön át
színház

Az ördög báránybőrt visel Az ördög báránybőrt visel
Az Ördög a Városmajori Szabadtéri Színpadon
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés