bezár
 

art&design

2012. 01. 23.
Pörgős prezi és villám filmkészítés élőben az Art KickOff hétfői programjában!
2012. január 20-24., Design Terminál, 1051, Budapest, Erzsébet tér 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pörgős prezi és villám filmkészítés élőben az Art KickOff hétfői programjában! Hétfőn is maximum sebességen az Art KickOff! Délelőtt Eperjesi Ágnes, Július Gyula és Gallusz Gyöngyi vezetésével a Tervezőgrafika szak kreatív gondolatkísérleteié volt a terep, déltől pedig Slézia József, művészettörténész pörgeti a legsikeresebb BKF hallgatói preziket.
Délután pedig már villám filmkészítő workshoppal várják az érdeklődőket a Design Terminálban! A Mozgóképkultúra és médiaismeret szak tanáraival (Asbót Kristóf, Bereményi Géza, Gárdos Péter, Kardos Sándor, Miklós Mari, Rozgonyi Ádám) a helyszínen készítenek a szak hallgatói rögtön-filmet! A forgatókönyvet a nézőktől kapott ötletek alapján írják, építenek hozzá technikai könyvet, azután forgatnak, vágnak... Villám tempóban végigvezetnek a filmkészítés folyamatán. A rögtön-filmet le is vetítik, majd közösen elemzik Jakupcsek Gabriellával és Báron Györggyel. A rögtönzött kisfilm keletkezésére és ősbemutatójára mindenkit várnak!
Seprűs Pál Péter képe

A következő programpont a grafikai és filmes tematikájú villámrandevú: Július Gyula, Kardos Sándor és Szabó Gábor várja a magukat kipróbálni vágyó filmeseket – a portfóliótokat ne hagyjátok otthon!

A napot műtermi világításról szóló előadással, az operatőri munka oktatásának elveiről és gyakorlatáról folytatott diskurzussal zárják a Design Terminálban.

A hétfői nap részletes programjáért kattintsatok ide!
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása

Más művészeti ágakról

gyerek

Hiteles a Szép csendben Hiteles a Szép csendben
Szakmai szervezetek ajánlják a Szép csendben című filmet
Beszámoló a 16. Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról
irodalom

Elég gazdagok már nem leszünk sosem Elég gazdagok már nem leszünk sosem
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 4. nap
irodalom

A tudatosság határai A tudatosság határai
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 3. nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés