bezár
 

art&design

2012. 01. 24.
Virtuális szobrászkonzol és nyitott szakmai műhelyek az ART KICKOFF utolsó napján
2012. január 20-24., Design Terminál, 1051, Budapest, Erzsébet tér 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Virtuális szobrászkonzol és nyitott szakmai műhelyek az ART KICKOFF utolsó napján A hétkezdés ellenére látogatócsúccsal zárt a BKF Art Kickoff harmadik, hétfői napja! Így már csak merő hagyományteremtésből is azt a célt tűzték ki a szervezők, hogy ráhúznak az utolsó napon. Hogy mi várja kedden az érdeklődőket a Design Terminálban?
Ott lesz például Rátai Dániel, a szemtelenül fiatal 3D zseni, aki a legújabb hungarikum, a Leonar3Do feltalálója. Ott lesz találmánya is, ami a térhatású rajzolás és tervezés virtuális élményét adja, és nem csak az ifjú mester nyúlhat hozzá, hanem a látogatók is tervezhetnek vele fából vaskarikát vagy saját güzüt!

Majd a Virtuális gardróbban instant divatfotókat készíttethetnek magukról a vállalkozó szelleműek a BKF textil szakosainak öltözékeiben pózolva, 14 órától pedig saját animációs játékot építhetnek, és akár már vihetik is a SEGA-hoz!

Az utolsó villámtalálkán a festő-nyomó, öltözék- és kiegészítő, szövő és kerámia szakos tanárok, Baráth Hajnal, T. Doromby Mária, Sárosi Krisztina és Koleszár Ferenc várja az érdeklődőket a hg.hu-val közösen szervezett beszélgetésen.

A nap egyik legizgalmasabb pontját az Europa Design beszélgetése adja a személyes brandépítés és a pályakezdő létforma hazai helyzetéről.

Végül Somogyi Rohonczy Zsófiával beszélgetnek a szervezők a portugál street art-ról – magyar szemmel.

Az Art Kickoff utolsó napját egy lélekmelegítő japán teaszertartással és kóstolással zárják – a forró nedűt persze a hallgatók által készített csészékből lehet élvezni.

Az utolsó nap programjáról részletesen itt tájékozódhat a PRAE.HU-n!

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről
art&design

Gyerekkel és bőrönddel a múzeumban Gyerekkel és bőrönddel a múzeumban
Élménytúra a Szépművészeti Múzeumban
art&design

A sérülés variációi A sérülés variációi
Kontrolltól az elengedésig - Galériatúra a Budapest ArtWeek szervezésében, 2019. április 13.

Más művészeti ágakról

színház

Győztes játszma Győztes játszma
Beszélgetés Nagy Józseffel a kortárs tánc alakulásáról, iskolákról és lehetőségekről, kétlakiságról és a fiatalok helyzetéről
irodalom

Utak a sötétségbe Utak a sötétségbe
Horváth Márk A digitalitás paroxizmusa: Spektákulum, szimulákrum, kibernetikai állapot és a virtualitás hiperkaotikus okkultúrája
Interjú Bucsi Réka animációs rendezővel a közönség szeretetéről, Amerikáról és a női nézőpontról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés