bezár
 

art&design

2012. 02. 01.
Repülő szőnyegen is utazhatnak az Ezeregyéjszaka Farsang résztvevői
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Repülőszőnyegen utazhatnak és Aladdin, Jázmin hercegnő vagy Abu jelmezét is magukra ölthetik azok, akik február 4-én ellátogatnak az Ezeregyéjszaka Farsangjára, a Savoya Park rendezvénye jelmezes és kézműves programokkal, valamint bábelőadással várja a családokat.
A délelőtt 10 órától este 6-ig tartó rendezvény különleges farsangi programokat ígér - tájékoztat a szervezők közleménye.

A repülőszőnyegen való utazás mellett kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, valamint híres mesehősök ruháit is magukra ölthetik: farsang alkalmából bárki átváltozhat Aladdinná, Jázmin hercegnővé, vagy éppen Abuvá. A jelmezes gyerekekről és a repülőszőnyeges utazásról igény szerint fotókat is készítenek a szervezők.

Aki vonakodik felülni a varázsszőnyegre, az a kézműves asztaloknál elkészítheti a kárpit kicsinyített mását, vagy a szülők segítségével kincses dobozba illő gyöngyékszereket, vagy ujj- és fakanálbábokat fabrikálhat.

Az Óperenciás Bábszínház délután 2-kor muatatja be az Ezeregyéjszaka legszebb meséi című zenés darabját, amelyre a gyermeket és a felnőttet egyaránt várják a szervezők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről
art&design

Gondolkodásunk módszereiről Gondolkodásunk módszereiről
Beszélgetés Falcsik Marival, Walter Isaacson: Leonardo Da Vinci – a zseni közelről című könyvének fordítójával

Más művészeti ágakról

Interjú Alföldi Róberttel pályakezdésről, a fiatalok helyzetbe hozásáról, lehetőségekről, nyitottságról
Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 8.
A Shakespeare Fesztivál Gyula margójára


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés