bezár
 

art&design

2012. 02. 10.
Fotópályázatot hirdet a Mai Manó Ház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Duna - nyitott könyv című kiállítása kapcsán fotópályázatot hirdet a Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház; a kiírás szerint a folyóról készített, friss képeket és sorozatokat várnak, formai, technikai és műfaji megkötés nélkül.
A legnagyobb magyar folyót ábrázoló kortárs és archív felvételekből, többek között Dezső Tamás, Frankl Aliona és Gőbölyös Luca képeiből február 3-án nyílt kiállítás a Duna mindennapjait, különböző arcait kívánja megmutatni.

Az Indafotó közreműködésével meghirdetett pályázatra a Mai Manó Ház olyan fotókat vár, amelyek konkrét helyeken mutatják be a Duna jelenlétét és az ott élőket, de olyanokat is, amelyek a folyó általános jellegzetességeire építkezve jelenítik meg magát a vizet és annak sajátosságait - tájékoztatta az MTI-t a Nagymező utcai kiállítóhely.

A pályamunkák formai és technikai megközelítése műfaji megkötés nélkül, teljesen szabadon kezelhető és értelmezhető. Minden pályázó csak egy, február 1. és 29. között készített, képaláírással ellátott fényképet vagy a képcímben számozott - összesen legfeljebb 10 felvételből álló - fényképsorozatot küldhet be a pályázatra.

A zsűri - Csizek Gabriella kurátor, Huszti István fotóriporter és Szilágyi Lenke fotóművész - által kiválasztott alkotásokat kora tavasszal a Duna - nyitott könyv című kiállításon is levetítik.

A pályázatok leadásának határideje: március 1. További részleteket a maimanohaz.blog.hu honlapon találhatnak az érdeklődők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
art&design

F(r)aktúra F(r)aktúra
PAF- F(r)acture / Pintér András Ferenc kiállítása az Art.Salon:Társalgó Galériában

Más művészeti ágakról

Interjú Zalka Csenge Virág mesemondóval
színház

A hetedik te magad légy A hetedik te magad légy
Mérlegen a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
A zuhanás sokkja a MáSzínházban
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés