bezár
 

art&design

2012. 02. 29.
A Mi falunk – a Te véleményed
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csontó Lajos, A Mi falunk – a Te véleményed című köztéri művészeti projekt keretén belül Pilisborosjenő lakosait arra kérte fel, hogy az őket és a falut érintő kérdésekről, problémákról, örömökről mondják el véleményüket. Akár arról, hogy miért szeretnek Pilisorosjenőn élni, akár arról amivel nem értenek egyet a faluban.
Az arra vállalkozókkal videóinterjúkat készített, amelyek 2012. február 27-től március 14-ig láthatóak és hallhatóak Pilisborosjenő különböző közterületein, ahol az utcán járó érdelködőknek lehetőségük van írásban, vagy akár rajzban reagálni az interjúkban elhangzó véleményekre.

A köztéri akció célul tűzte ki a faluban élő különféle, egymást talán nem vagy kevéssé ismerő csoportok közti párbeszéd elindítását. A Mi falunk – a Te véleményed című köztéri művészeti projekt a Képzőművészeti Lektorátus által kiírt „Mi kis falunk” public art pályázatának egyik nyertese.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása

Más művészeti ágakról

Jon Watts: Pókember: Idegeben
irodalom

Thaiföld és Peru közt félúton – otthon Thaiföld és Peru közt félúton – otthon
Görömbölyi Dávid Haverok, buli, Buddha című kötetének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés