bezár
 

art&design

2012. 03. 21.
Kacsák Tamás: A vágy organizmusa
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kacsák Tamás festőművész kiállítása 2012. április 5-én (csütörtökön) 21:00-kor nyílik a Werk Galériában A vágy organizmusa címmel. A tárlatot Jaksity Katalin szerkesztő-műsorvezető nyitja meg, s az est folyamán fellép Harcsa Veronika énekesnő is.
"Témaválasztásom egészen személyes. Már gyermekként elfogadtam, hogy egyik legjobb barátom, a nagynéném értelmi fogyatékos, mozgássérült. Munkáimban Ő és társai a maguk sajátos, eltúlzott tulajdonságaikkal a jelenkori társadalom szürreális torzói" – meséli Kacsák Tamás festőművész. A tárlat a művész harmadik egyéni kiállítása Budapesten, s ezúttal is az értelmi fogyatékosok életre való rácsodálkozását boncolgatja.
Kacsák Tamás: Labdaszedő
A Werk Galéria örömmel áll az ilyen és ehhez hasonló témájú kiállítások mellé, hiszen azon túl, hogy a festmények művészi értéke vitathatatlan, az eszmeiség, amely a képekben rejtőzik egyetemes emberi, s mint ilyen támogatandó. A Galéria működésének egyik célja éppen az, hogy teret adjon a fiatal és tehetséges művészek új szempontú társadalmi reflexióinak.

Kacsák Tamás kiállítása 2012. április 5 – 18. között látogatható hétköznaponként, 14-21 óra között az Arany 10-ben (V. kerület, Arany János utca 10. 4. emelet).
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Biró Vivien --


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

Tamás Zsuzsa válaszai a prae.hu körkérdésére
irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés