bezár
 

art&design

2012. 04. 17.
Virtuális városnézést kínál Pozsony egyik új honlapja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új vendégcsalogatóval próbál kedveskedni a turistáknak Pozsony önkormányzata, amely a napokban indított új szolgáltatásként virtuális városnézést kínál egyik új honlapján.
A speciális térhatású fényképezési eljárással készített felvételek segítségével egyelőre még csak az óváros néhány tere, utcája és ismertebb épülete tekinthető meg, de az ötletet megvalósító önkormányzat azt ígéri, hogy a kínálat folyamatosan bővülni fog.

"A közeljövőben a virtuális városnézés lehetőségei a pozsonyi várral és több múzeummal bővülnek ki" - mondta el terveik kapcsán Pozsony főpolgármesterének sajtószóvivője, Lubomír Andrássy. Hozzátette: a virtuális városnézés során az érdeklődőknek nem kizárólag nézelődésre van lehetőségük, de például közvetlen hozzáféréssel kihasználhatják annak lehetőségét, is hogy online kibéreljék azoknak a város tulajdonában lévő reprezentációs helyiségeknek némelyikét, ahol éppen virtuális sétájuk alkalmával "járnak."

A www.bratislava.pano3d.eu honlapon elérhető szolgáltatással az önkormányzat tervei szerint a jövőben a közösségi oldalakon is meg kíván jelenni.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

színház

Az ördög báránybőrt visel Az ördög báránybőrt visel
Az Ördög a Városmajori Szabadtéri Színpadon
A Fausttól a Szívlapátig. Kortárs könyvek a középiskolában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés