bezár
 

art&design

2012. 05. 10.
Lakberendezési kiállítás és vásár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Különböző lakberendezési trendekkel, innovációkkal, művészeti tárlatokkal és többszáz kialakított enteriőrrel várja látogatóit a második Design + lakberendezési kiállítás és vásár a hétvégén Budapesten.
A május 11. és 13. közötti kiállítás harmincezer négyzetméteres területén több mint száz hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be kollekcióját kialakított enteriőrjei segítségével.

A nagyközönség kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a MAXCity lakberendezési áruházban. Az érdeklődők kibővíthetik lakberendezési ismereteiket, szakemberektől kérhetnek tanácsot.

A változatos programok között szerepelnek főzőbemutatók, zöld lakberendezési tanácsadás, művészeti tárlatok és kirakatverseny is. A kiállítás a környezettudatosság jegyében elsősorban a zöld és energiatakarékos lakberendezés bemutatását tűzte ki célul.

Az ingyenesen látogatható kiállításra érkezők regisztráláskor ezerforintos vásárlási utalványt is kapnak, amely a kiállítóknál levásárolható.

A programról részletes információkat a www.design-plus.hu internetes oldalon olvashatnak az érdeklődők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Párhuzamos paradigmák Párhuzamos paradigmák
Balra át, jobbra át - Művészeti és politikai radikalizmus a Kádár-korban // Az Orfeo és az Inconnu csoport, Centrális Galéria - Blinken OSA Archívum
art&design

Én lenni, nem Én lenni, nem
Késői gondolatok az „új szenzibilitásról”*
art&design

Védtelen belsőnk humoreszkjei Védtelen belsőnk humoreszkjei
Fensterblick - Michael Fanta és Király Gábor kiállítása az Osztrák Kulturális Fórumban
art&design

Be szabad jönni? Be szabad jönni?
POSZTADOKKAPOKALIPTIKUS - Mécs Miklós, Mécs Miklós, Mécs Miklós és Mécs Miklós (+ Fischer Judit és a Sz.A.F.) kiállítása / Trafó Galéria

Más művészeti ágakról

színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
Interjú Kárpáti Tiborral könyvről, a pixelek mai felhasználásáról és külföldi munkáiról
Háttérinterjú Barda Beátával és Szabó Györggyel a Trafó működéséről, kapcsolódó projektekről, a nemzetközi beágyazottságról
irodalom

Huszonegyedik #12 Huszonegyedik #12
A Másik domesztikálása


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés