bezár
 

art&design

2012. 05. 24.
Akvárium Klubban a végzős designerek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a Modart Művészeti és Divatiskola végzős hallgatói a divatbemutatójukat. A diákok minikollekcióinak bemutatása mellett korábbi munkáik is kiállításra kerülnek, amelyeket a bemutató előtt meg lehet tekinteni.
A diákoknak a saját terveik mellett idén is egy közös feladatot kellett megoldaniuk. A tervezőknek tavaly az a feladat lett kiadva, hogy készítsenek divatos, ízléses ruhát a kicsit teltebb hölgyeknek, így a plus size ruhák is bemutatásra kerülnek a divatbemutatón.
Divatbemutató
A vizsgakollekciók elbíráló bizottságának elnöke Horváth Szilvia a Modart oktatási igazgatója. A vizsgabizottság francia tagjai Véronique Soboul-Polchi és Xavier Chaumet a Mod’Art International, Paris oktatási igazgatói. A szakmai zsűri magyar tagjai többek között: Tóth Bori divattervező, Liptai Lívia főszerkesztő (Elle magazin), Séllei Lilla divatszerkesztő, Bognár Hajnalka stylist-divattervező, Benes Anita divattervező (Daalarna). A divatbemutatók időpontjai: 2012. június 7. csütörtök 18:00; 20:00.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Topolánszky Tamás Yvan: Curtiz – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
színház

Az ördög báránybőrt visel Az ördög báránybőrt visel
Az Ördög a Városmajori Szabadtéri Színpadon
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés