bezár
 

art&design

2012. 07. 21.
Almási Róbert kiállítása nyílik Mosonmagyaróváron
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Almási Róbert szlovákiai festőművész több évtizedes alkotói munkásságának periódusaiból mutat be válogatást a mosonmagyaróvári Hansági Múzeum vasárnap nyíló kiállítása.
Az olajfestmények sajátos stílust képviselnek, az alkotásokat kifinomult képszerkesztés és ütős színvilág jellemzi - mondta Szentkuti Károly múzeumigazgató az MTI-nek.

Almási Róbert figurális képein az emberi kapcsolatokat, tájképein a Csallóköz, a Duna mente szépségeit ábrázolja - utalt a festmények gyakori témáira a muzeológus.

Almási Róbertnek több kiállítása volt Szlovákiában, emellett csoportos tárlatokon bemutatkozott például Budapesten és Bécsben, egyéni kiállításon Balatonalmádiban és Kaposváron. A mosonmagyaróvári kiállítást megelőző napokban részt vett Rajkán, az Art Flexum Művészeti Társaság művésztelepén.

A kiállítás augusztus 20-ig látogatható.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
art&design

Publikus '90-es évek Publikus '90-es évek
A Publikus magánügyek. A 90-es évek művészete magyarországi magángyűjteményekben című kiállításról a szentendrei MűvészetMalomban

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Quentin Tarantino: Volt egyszer egy... Hollywood
Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 8.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés