bezár
 

art&design

2012. 10. 03.
Nemzetközi vasútmodell-kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Október első hétvégéjén a modellezés szerelmeseit várja Budapesten a Temofeszt Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál a Vasúttörténeti Parkban, ahol számos, korábban még nem látott terepasztalt és modellt is bemutatnak.
Október 5. és 7. között rendezi meg a már hagyományosnak számító Nemzetközi Vasútmodell Fesztivált a park, amelyet Magyarország legnagyobb vasútmodell kiállításaként tartanak számon - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
   
A bemutatón német, osztrák, cseh és szlovák vendégek is részt vesznek, és a már ismert magyar munkák mellett számos új, korábban még be nem mutatott terepasztalok, modellek is láthatók lesznek.
   
A színvonalas nemzetközi rendezvényen a magyarországi klubok és magánszemélyek az ország minden tájáról képviseltetik magukat a 2800 négyzetméteres kiállító területen. 
   
A vasútmodellezés kezdeti lépéseihez nyújtanak segítséget a modelleket és kiegészítőket kínáló üzletek a vasútmúzeum Orient csarnokában, akit pedig a valódi méretű gépek is érdekelnek, kipróbálhatja a hajtányozást, utazhat a 411-es sorozatszámú hatalmas Truman gőzmozdonyon, tehet egy kört a fordítókorongon vagy felülhet a népszerű kerti vasútra is.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása

Más művészeti ágakról

Adrian Grunberg: Rambo V – Utolsó vér
Voicingers workshopok Budapesten
A PesText fesztivál programjai a PIM-ben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés