bezár
 

art&design

2012. 10. 10.
Kortárs Galériák Éjszakája - Egy napig szabad a bejárás
2012. október 11. délelőtt 10 órától éjfélig
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kortárs Galériák Éjszakája - Egy napig szabad a bejárás Először rendezik meg a Kortárs Galériák Éjszakáját Budapesten. Tárlatvezetések, filmvetítés és borbemutató is várja az érdeklődőket október 11-én egész nap a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében szervezett eseményen, melyen 23 kortárs galéria nyitja meg kapuit.
Budapest tele van rejtett zugokkal. A Budai Vár meredekein, a zsidó negyed laposaiban, a Karinthy-féle belső Újbudán, a világvárosi Andrássy boulevard-on és az Újra keresztelt (a Szent István körúttól a Parlament felé eső) Lipótvárosban – mert lipóciainak vallja ott magát minden galerista – számos kis hely kínálja a kortárs képzőművészetet a magyar fővárosban.

Bécstől Párizson át New Yorkig van ilyen kínálat, Prágában, Varsóban is van egy-egy efféle negyed, de Budapesten egymás mellett több is létezik.

Ráadásul a Dunával kettészelt székesfővárosban első alkalommal szövetkeznek arra a kiállítóhelyek, hogy évenként egy éjszakára kinyitnak, idén a Café Budapest keretében. Szabad a bejárás bárhová!

Közreműködő galériák: ArtBLOKK, B55 Kortárs Galéria, BumBum, Dovin Galéria, Faur Zsófi Galéria, Három Hét Galéria, Kálmán Makláry Fine Arts, Képcsarnok – Prestige Galéria, Kiskép Galéria, Knoll Galéria, Koller Galéria, KuglerArt Galéria, Memoart Galéria, Molnár Ani Galéria, Mucius Museum, NextArt Galéria, Pintér Sonja Kortárs Galéria, Próféta Galéria, Stúdió Galéria, Szatyor Galéria, TAT Contemporary Art Gallery, Várfok Galéria, VILTIN Galéria

A közreműködő galériák részletes programja, címe és nyitva tartása:
http://www.cafebudapestfest.hu/2012/program.php?id=4733

A programok ingyenesen látogathatók. A galériák éjfélig tartanak nyitva.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Védtelen belsőnk humoreszkjei Védtelen belsőnk humoreszkjei
Fensterblick - Michael Fanta és Király Gábor kiállítása az Osztrák Kulturális Fórumban
art&design

Be szabad jönni? Be szabad jönni?
POSZTADOKKAPOKALIPTIKUS - Mécs Miklós, Mécs Miklós, Mécs Miklós és Mécs Miklós (+ Fischer Judit és a Sz.A.F.) kiállítása / Trafó Galéria
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon

Más művészeti ágakról

Maja Lunde: Hónővér. Cser Könyvkiadó, 2019.
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak
Jennifer Lee- Chris Buck: Jégvarázs 2.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés