bezár
 

art&design

2012. 10. 11.
Aranyérem a Magyar Posta bélyegeinek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Aranyérmet nyert a Magyar Posta 2009-2011-es bélyegportfóliója az Egyetemes Postaegyesület (Universal Postal Union) 25. kongresszusa alkalmából Katarban megrendezett nemzetközi bélyegkiállításon.
A nemzetközi bélyegkiállításon az elmúlt három év magyar filatéliai remekeit mutatta be a Magyar Posta. A szakmai zsűri kiemelte a magyar postabélyeg-kiadás innovatív megoldásait, amelyek közül a Magyarország új alaptörvénye tiszteletére kiadott, aranyfóliával és kristállyal díszített bélyegkülönlegességet értékelték nagyra - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Magyar Posta Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.
   
"A Magyar Posta tudatosan vállalja a bélyegkibocsátással együtt járó kulturális missziót. Arra törekszik, hogy a magyar bélyegekre jellemző kibocsátási és grafikai hagyományokat innovatív megoldásokkal, újszerű nyomdatechnikai eljárásokkal gazdagítsa" - hangsúlyozta közleményében a vállalat.
   
A rangos elismerést Sümegi Péter, a Magyar Posta hatósági kapcsolatok igazgatója vette át a Dohában zajló kongresszus csütörtöki zárónapján.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Be szabad jönni? Be szabad jönni?
POSZTADOKKAPOKALIPTIKUS - Mécs Miklós, Mécs Miklós, Mécs Miklós és Mécs Miklós (+ Fischer Judit és a Sz.A.F.) kiállítása / Trafó Galéria
art&design

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről

Más művészeti ágakról

Peter Jackson: Akik már nem öregszenek meg
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés