bezár
 

irodalom

2012. 11. 20.
A FISZ-nek tulajdonítja az MMA a prae.hu által indított petíciót
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sajtóközlemény a Fiatal Írók Szövetségének a Nemzeti Kulturális Alapról szóló sajtókommünikéjéről és aláírás-gyűjtési akciójáról - ezzel a címmel jelentetett meg Fekete György beszkennelt szignójával sajtóközleményt honlapján az MMA - minden bizonnyal a prae.hu petíciójára gondolva.
Az alábbiakban a sajtóközleményt szó szerint közöljük:

A Fiatal Írók Szövetségének (FISZ) sajtónyilatkozata, aláírás-gyűjtési akciója a Magyar Művészeti Akadémiával (MMA) is kapcsolatos feltételezéseken, nem ellenőrzött sajtóértesüléseken alapul, ennélfogva megtévesztő.
 
A FISZ vezetősége az MMA-tól tájékoztatást nem kért, így egy félrevezető akcióba sodorta az aláírókat, ezért kérjük, hogy mind a szakmai, mind az emberi korrektség okán, valamint a társadalmi béke megőrzése érdekében a jövőben párbeszéden és megalapozott kijelentéseken alapuljon a nyilvánosság előtt megjeleníteni kívánt véleményük.
 
Fekete György
az MMA elnöke

Kapcsolódó cikkek


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Egy óra Zemlényi Attilával Egy óra Zemlényi Attilával
A Csonthéj című verseskötet bemutatója
irodalom

Családi hálók a Margó Vásárszínpadán Családi hálók a Margó Vásárszínpadán
Margó 2019 - Barnás Ferenc és Harag Anita

Más művészeti ágakról

Kortárs ifjúsági és YA irodalom a középiskolában
Bodzsár Márk: Drakulics elvtárs
Familie Flöz a CAFé-n


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés