bezár
 

art&design

2012. 12. 01.
Minden, ami divat: dizájnvásár a Millenárison
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Millenáris Parkba költözött a WAMP népszerű dizájnvásár, amely vasárnap hetven divattervező ünnepi kreációit vonultatja fel.
A Minden, ami divat című ingyenes programon 25 és 30 év közötti magyar tervezők hordható, utcai viseleteit, illetve "kis" fekete, ünnepi öltözékeket mutatnak be - mondta Rothman Gabriella, a WAMP kommunikációs vezetője az MTI-nek.

Az eseményt két helyszínen rendezik meg: a Millenáris D csarnokában hetven tervező kreációi szerepelnek, a Showroomban pedig a legkreatívabb alkotók ruhái, táskák és ékszerek várják az érdeklődőket.

Látható lesz például az Elysian csoport csontszínű felsője és nadrágja, az Artista stúdió színes ruhái, Tamara Barnoff fehér blúza, hátán fekete pillangókkal. Bemutatkoznak az Annchi Fashion, az Ooh my deer, valamint a Waiting for You tervezői, ott lesz Berecz Vanda és a KAG különleges bőrtáskáival, ékszerekkel készül az Ékezet Galéria, a Lokalwear, a NYD, az Ottoman Design és Ternovszky Zita testékszertervező.

A Millenáris Fogadóban mások mellett a Kartonjáték csoport karton babaháza és konyhája, Konda Brigitta kerámiái, Markus Oldson brit művész grafikái, különleges édességek, Szántó Tibor sós csokoládéja, valamint lakberendezési tárgyak várják az érdeklődőket.

Készült egy fotófal is, amelyen a látogatók megörökíthetik új szerzeményeiket. Lesz továbbá személyre szabott stílustanácsadás stylistok segítségével, az Ékezet Galéria programján pedig az ékszerkészítésről tudhatnak meg többet az érdeklődők - összegezte a programsorozatot Rothman Gabriella.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban
art&design

Emlékekből konstruált identitás Emlékekből konstruált identitás
Vajon mi jár a fejükben? - Galériatúra a Budapest ArtWeek szervezésében, 2019. április 13.
art&design

Az együttélés módozatai Az együttélés módozatai
Modern Evolúció – séta ember, állat és növény háromszögében - Galériatúra a Budapest ArtWeek rendezésében
art&design

A kék bársony mögött, a vörös szobában A kék bársony mögött, a vörös szobában
David Lynch: Small Stories / Kis történetek című fotókiállítása a Műcsarnokban

Más művészeti ágakról

Interjú Marék Veronikával a meseírás művészetéről, a példaképekről, a gyerekirodalom helyzetéről és a siker titkáról
színház

Hetente három jó független előadás Budapesten Hetente három jó független előadás Budapesten
Beszélgetés Boross Martinnal
About Me – a hetedik lemez


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés