bezár
 

art&design

2012. 12. 01.
Minden, ami divat: dizájnvásár a Millenárison
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Millenáris Parkba költözött a WAMP népszerű dizájnvásár, amely vasárnap hetven divattervező ünnepi kreációit vonultatja fel.
A Minden, ami divat című ingyenes programon 25 és 30 év közötti magyar tervezők hordható, utcai viseleteit, illetve "kis" fekete, ünnepi öltözékeket mutatnak be - mondta Rothman Gabriella, a WAMP kommunikációs vezetője az MTI-nek.

Az eseményt két helyszínen rendezik meg: a Millenáris D csarnokában hetven tervező kreációi szerepelnek, a Showroomban pedig a legkreatívabb alkotók ruhái, táskák és ékszerek várják az érdeklődőket.

Látható lesz például az Elysian csoport csontszínű felsője és nadrágja, az Artista stúdió színes ruhái, Tamara Barnoff fehér blúza, hátán fekete pillangókkal. Bemutatkoznak az Annchi Fashion, az Ooh my deer, valamint a Waiting for You tervezői, ott lesz Berecz Vanda és a KAG különleges bőrtáskáival, ékszerekkel készül az Ékezet Galéria, a Lokalwear, a NYD, az Ottoman Design és Ternovszky Zita testékszertervező.

A Millenáris Fogadóban mások mellett a Kartonjáték csoport karton babaháza és konyhája, Konda Brigitta kerámiái, Markus Oldson brit művész grafikái, különleges édességek, Szántó Tibor sós csokoládéja, valamint lakberendezési tárgyak várják az érdeklődőket.

Készült egy fotófal is, amelyen a látogatók megörökíthetik új szerzeményeiket. Lesz továbbá személyre szabott stílustanácsadás stylistok segítségével, az Ékezet Galéria programján pedig az ékszerkészítésről tudhatnak meg többet az érdeklődők - összegezte a programsorozatot Rothman Gabriella.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről
art&design

Kell egy kis összhang Kell egy kis összhang
Külön ter(m)ek: Bojti András, Naomi Devil, Horváth Éva Mónika, Milorad Krstić, Németh Marcell, Richter Sára, Szabó Ábel kiállítása - Bojti András: Más világ

Más művészeti ágakról

Philip Roth: Isten veled, Columbus; Nemezis
irodalom

A séf ajánlata: délvidéki románc A séf ajánlata: délvidéki románc
P. Horváth Tamás A Zsolnay című regényének pécsi bemutatója
A második HUBBY-est a B32-ben, június 4-én
Interjú Kristóf Krisztiánnal nyitottságról, örökölt hitelességről, a klasszikus és az új cirkusz találkozásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés