bezár
 

art&design

2013. 02. 07.
A MANK nagyszabású nyílt grafikai pályázatot hirdet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) országos, nyílt grafikai pályázatot hirdet, egyéni művészek részére arculatának újratervezésére. A pályázat kiírója a pályázóktól invenciózus, kreatív grafikai megoldásokat vár, amelyek kifejezően tükrözik a MANK magyar művészeti életben vállalt szerepét és sokrétű tevékenységét.
A MANK a magyar alkotóművészet szolgáltatója, részfinanszírozója, amelynek célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon színvonalas alkotások létrehozásához a kortárs magyar művészet területén, ideértve az egyes művészeti ágakhoz kapcsolódó elméleti és kritikai alkotótevékenységet is, tovább segítse a magyar művészeti alkotások belföldi és nemzetközi megismertetését, terjesztését és értékesítését az alapító vagyon működtetésével.

A feladat magában foglalja az új logó, ehhez kapcsolódóan a kisarculati elemek (névjegy, levélpapír, boríték), valamint a MANK honlapjára kerülő fejléc megtervezését. A logóban a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. név szerepeljen, az alkotó elképzelésének megfelelően részben vagy egészben rövidítve. Az elbírálás főbb szempontjai a színvonalas grafikai megjelenés, a társaság nevének kreatív rövidítése, valamint az innovatív grafikai megoldások. A logó két változatára külön-külön készítendő egy színes, egy fekete alapon fehér és egy fehér alapon fekete tervvariáció. A jelenlegi arculat és weboldal megtekinthetők ide kattintva.

A pályázathoz kérjük csatolni a pályázó szakmai önéletrajzát és legjobbnak ítélt, korábbi grafikai munkáit (maximum három darabot). A pályázati anyagot és a látványterveket (jpg, pdf vagy png formátumban) az info@alkotomuveszet.hu e-mail címre kérjük elküldeni. A pályázati anyagok leadási határideje: 2013. február 10.

A határidőre benyújtott pályázatokat szakmai bizottság értékeli, az eredményről a pályázat kiírója értesíti a pályázókat. A legjobb pályázó díjazásban részesül legkésőbb 2013. február 18-ig.

A versenyre csak saját művek nyújthatók be. A pályamű leadásával a résztvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet. A nyertes pályázó munkáit a felhasználáshoz a későbbiekben vektoros formátumban is szükséges elkészíteni. A nyertes pályázóval a MANK felhasználási szerződést köt a kiválasztott pályamű felhasználására vonatkozóan. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a kívánt mennyiséget a pályázat kiírója fenn tartja a jogot a pályázati határidők meghosszabbítására.

Pályázati díj: bruttó 300.000.- Ft

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Lecsendesült figyelem Lecsendesült figyelem
Interjú Nemes Csabával külföldi sikerekről, a magyar művészetre irányuló nemzetközi érdeklődésről, illetve az azt befolyásoló tényezőkről.
art&design

Hogyan halunk meg váratlanul Hogyan halunk meg váratlanul
Mesterem, Slavko Matković*, a Bosch+Bosch csoport alapítójának emlékére
art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Lecsendesült figyelem Lecsendesült figyelem
Interjú Nemes Csabával külföldi sikerekről, a magyar művészetre irányuló nemzetközi érdeklődésről, illetve az azt befolyásoló tényezőkről.
Interjú Kovalik Balázzsal aktuális munkáról, a fiatalok lehetőségeiről, a szakma működéséről és helyéről Magyarországon
Shakespeare Amit akartok (Vízkereszt) a Szkénében
gyerek

Rajzolj nekem!
Idén az iskolai könyvtárakért rajzolnak az illusztrátorok a Pagonyban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés