bezár
 

art&design

2013. 02. 13.
Dolgozni máshol is lehet – Megnyílt a kiállítás a KAPTÁRban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dolgozni máshol is lehet – Megnyílt a kiállítás a KAPTÁRban 2013. február 13. 18 óra 30 perckor kezdődött meg a Dolgozni máshol is lehet fotópályázat nyeretesit bemutató kiállítás ünnepélyes megnyitója a KAPTÁRban.
A KAPTÁR még 2012 decemberében hirdetett fotópályázatot amatőr és profi fotósoknak Dolgozni máshol is lehet címmel, amire olyan felvételeket vártak, melyek nem mindennapi munkahelyeket és munkahelyzeteket mutatnak be.

A megnyitón mutatják be a szakmailag a legjobbnak ítélt, illetve a közönség által díjazott alkotásokat.
Erdélyi Gábor: Szabó

A szakmai zsűri (Barakonyi Szabolcs, fotográfus, index.hu; Szalontai Ábel, egyetemi adjunktus, MOME, fotó szak; Végel Dániel, fotográfus, HVG) által legjobbnak ítélt 14 kép és a nagyközönség által a Facebook-on megszavazott 15. fotót látható a kiállításon a KAPTÁR közösségi irodában.

A zsűri döntése és a Facebookon folyó közönségszavazás így alakult:

1.
A gödör alján – Balogh Zoltán

2.
cím nélkül – Egyed Zoltán (Egyed Zoltán8.jpg)

3.
Ablakmosó – Erdélyi Gábor

Közönségdíjas:
Pozsgai Dániel


A zsűri által a legjobbnak ítélt fotó készítője 80 ezer forint pénzjutalmat és önálló kiállítási lehetőséget kap a KAPTÁRban. A Facebookon szavazók kedvence, azaz a közönségdíjas 20 ezer forint pénzjutalmat kap.

A 15 képet (a 3 helyezettet és a közönségdíjas alkotást is!) bemutató kiállítás két hétig lesz látható a KAPTÁRban, a belépés ingyenes.

Cím: 1065 Budapest, Révay köz 4.
Egyed Zoltán7.jpg

További információ:

www.kaptarbudapest.hu
http://www.facebook.com/kaptarbudapest


A KAPTÁRról

A 2012-ben nyílt KAPTÁR képviseli Budapesten egyedülálló módon azt a közösségi iroda típust, amely ideálisan ötvözi az otthoni munkavégzést és a klasszikus irodai körülményeket. Ez az új típusú munkavégzés többek között a mikro- és kisvállalkozások számára lehet ideális. Itt ugyanis egyazon térben lehet dolgozni és kapcsolatot teremteni más cégekkel, együttműködésre találni új partnerekkel. A KAPTÁRban lehetőség van tárgyaló és coaching szoba használatára is, jóval kedvezőbb áron, mint egy hagyományos iroda fenntartása esetén. Az inspiráló és támogató közösségi hely belvárosi bázisként is szolgál, ahol minden adott a minőségi munkavégzéshez.

facebook.com/kaptarbudapest
E-mail: hello@kaptarbudapest.hu
1065 Budapest, Révay köz 4.
Juhász Norbert: Juhász (03)

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Arcátlan Arcátlan
Klímariadó! - 19. ARC Közérzeti Kiállítás
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box

Más művészeti ágakról

irodalom

Záróakkord Záróakkord
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 7. nap
irodalom

Elég gazdagok már nem leszünk sosem Elég gazdagok már nem leszünk sosem
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 4. nap
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében
Voicingers workshopok Budapesten


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés