bezár
 

art&design

2013. 02. 25.
Kortárs művésznők
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kortárs művésznőkkel és alkotásaikkal ismerkedhet meg a közönség a Nyitott Műtermek Délutánja 2.0 programon március 10-én Budapest hét egyéni műtermében és három kollektív alkotói térben.
A műtermekben lehetőség nyílik közvetlen beszélgetésre, kérdezésre, a művészeti alkotások eredetének felfedezésére. A Mindenütt Nő programsorozathoz csatlakozva hét egyéni műterem és három csoportos alkotói tér 20 művésze reflektál a nők helyzetére - közölték a szervezők az MTI-vel.
   
Az érdeklődők betekinthetnek az Átjárók csoport, az Art Quarter Budapest és a Lehel úti Kollektív Műterem munkájába, valamint ellátogathatnak Babinszky Csilla, Czene Márta, Haász Katalin, Kontra Ágnes, Kucsora Márta, Papageorgiu Andrea és Soós Nóra műtermébe is.
   
A női alkotókat és sorsokat bemutató, a nők problémáival foglalkozó Mindenütt Nő programsorozatot március 8. és 10. között rendezik meg Budapesten és országszerte. A kínálatban a többi között színházi előadások, koncertek, kiállítások, filmvetítés és tudományos konferencia is szerepel.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján
A Fausttól a Szívlapátig. Kortárs könyvek a középiskolában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés