bezár
 

art&design

2013. 02. 26.
Alkalmazott víziók
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csütörtökön, február 28-án Alkalmazott víziók címmel új kiállítás nyílik a debreceni Műterem Galériában abból az apropóból, hogy 10 éves a Tervezőgrafika és Vizuális kommunikáció szak a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen.
A tárlaton a szak fő szakirányát képező alkalmazott grafikai munkákon kívül (plakát, könyvgrafika), más műfajokban (animáció, videó, installáció) készült alkotásokat is bemutatnak a diákok. Ez a kiállítás a szaknak a 24. Miskolci Grafikai Biennále meghívása után a második külföldi bemutatkozása, melyen többnyire a két éve működő magiszterképzős hallgatók vesznek részt, akik korszerű szemléletű víziókban reagálnak a világ kihívásaira. (Az intézménnyel egyébként szoros kapcsolatot ápol a MODEM, nagyváradi hallgatók készítették például a művészeti központban most látható Zóna című kiállítás kreatív anyagait.) A tárlatot február 28-án 17 órától Dr. Horváth Gizella rektorhelyettes nyitja meg a Műterem Galériában.
Alkalmazott víziók (meghívó)

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről

Más művészeti ágakról

Beszámoló a 16. Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról
színház

Megtisztulás elvitelre Megtisztulás elvitelre
Ábel Stella Psyché-interpretációja. Monodráma, ami szó szerint a székhez szegez
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés