bezár
 

art&design

2013. 02. 26.
Alkalmazott víziók
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csütörtökön, február 28-án Alkalmazott víziók címmel új kiállítás nyílik a debreceni Műterem Galériában abból az apropóból, hogy 10 éves a Tervezőgrafika és Vizuális kommunikáció szak a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen.
A tárlaton a szak fő szakirányát képező alkalmazott grafikai munkákon kívül (plakát, könyvgrafika), más műfajokban (animáció, videó, installáció) készült alkotásokat is bemutatnak a diákok. Ez a kiállítás a szaknak a 24. Miskolci Grafikai Biennále meghívása után a második külföldi bemutatkozása, melyen többnyire a két éve működő magiszterképzős hallgatók vesznek részt, akik korszerű szemléletű víziókban reagálnak a világ kihívásaira. (Az intézménnyel egyébként szoros kapcsolatot ápol a MODEM, nagyváradi hallgatók készítették például a művészeti központban most látható Zóna című kiállítás kreatív anyagait.) A tárlatot február 28-án 17 órától Dr. Horváth Gizella rektorhelyettes nyitja meg a Műterem Galériában.
Alkalmazott víziók (meghívó)

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről

Más művészeti ágakról

A Švejk a Vidéki Színházak Fesztiválján
irodalom

Záróakkord Záróakkord
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 7. nap
irodalom

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés