bezár
 

art&design

2013. 03. 10.
Kortárs művésznők várják a Nyitott Műtermek látogatóit
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kortárs művésznőkkel és alkotásaikkal ismerkedhet meg a közönség ma a Nyitott Műtermek Délutánja 2.0 programon Budapest hét egyéni műtermében és három kollektív alkotói térben.
A műtermekben lehetőség nyílik közvetlen beszélgetésre, kérdezésre, a művészeti alkotások eredetének felfedezésére. A Mindenütt Nő programsorozathoz csatlakozva hét egyéni műterem és három csoportos alkotói tér 20 művésze reflektál a nők helyzetére - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az érdeklődők betekinthetnek az Átjárók csoport, az Art Quarter Budapest és a Lehel úti Kollektív Műterem munkájába, valamint ellátogathatnak Babinszky Csilla, Czene Márta, Haász Katalin, Kontra Ágnes, Kucsora Márta, Papageorgiu Andrea és Soós Nóra műtermébe is.

A női alkotókat és sorsokat bemutató, a nők problémáival foglalkozó Mindenütt Nő rendezvénysorozat ma még számos programmal, egyebek mellett színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal és filmvetítéssel várja az érdeklődőket Budapesten és országszerte.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz

Más művészeti ágakról

Todd Phillips: Joker
Szabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmje
irodalom

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés