bezár
 

art&design

2013. 03. 12.
Hétvégén zár Bukta Imre kiállítása a Műcsarnokban: Fergeteges programok este tízig a vasárnapi finisszázson
Műcsarnok/Mélycsarnok, 1146 Budapest, Dózsa György u. 37.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hétvégén zár Bukta Imre kiállítása a Műcsarnokban: Fergeteges programok este tízig a vasárnapi finisszázson Március 17-én látható utoljára Bukta Imre Másik Magyarország című kiállítása a Műcsarnokban. A páratlan szakmai- és közönségsikert arató tárlat zárónapján a művész tárlatvezetésével, különleges irodalmi programmal és örömzenével várja a látogatókat a művészeti központ.
Bukta Imre tárlatvezetése 15 órakor kezdődik és mintegy két órán át tart. 17 órakor két író érkezik a kiállítótérbe, Darvasi László és Háy János, akik kifejezetten a kiállítás által inspirált, erre az alkalomra készült szövegeiket olvassák fel. 18.30-kor koncerttel folytatódik a program az alagsori előadó­teremben. A Cabaret Band zenéje néha cinikus, néha életszagú, de nem melankolikus, néha pörget, néha kinevet, néha részeges, kocsmaszagú, néha pop és néha rock. Igaz örömzene Heves megyéből, Bukta Imre szülőföldjéről. 20.30-tól jön a megszokott zenei irányzatokat gondosan kikerülő, közhelyeit kiforgató, vérbeli kelet-európai Tudósok: a mikrofonnál az író, festő és zenekar-alapító drMáriás énekel és szaxofonozik.

Március 17-én este tíz óráig kedvezményes (felnőtteknek 500 Ft, gyerekeknek ingyenes) belépővel látogatható a Műcsarnok – ezzel a nap folyamán bármikor vissza is lehet jönni, s természetesen a programokra is érvényes a jegy.

A KIÁLLÍTÁS ZÁRÓNAPJÁNAK PROGRAMJA
2013. március 17., vasárnap


15:00: Bukta Imre záró tárlatvezetése
17:00: Mesék a falu végéről – Darvasi László és Háy János felolvasása
18:30: Cabaret Band koncert
20:30: Tudósok koncert


Forrás: Műcsarnok
2013. március 12.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Párhuzamos paradigmák Párhuzamos paradigmák
Balra át, jobbra át - Művészeti és politikai radikalizmus a Kádár-korban // Az Orfeo és az Inconnu csoport, Centrális Galéria - Blinken OSA Archívum
art&design

Én lenni, nem Én lenni, nem
Késői gondolatok az „új szenzibilitásról”*
art&design

Arcátlan Arcátlan
Klímariadó! - 19. ARC Közérzeti Kiállítás
A Phaeton tündöklése és bukása

Más művészeti ágakról

gyerek

Rajzolj nekem!
Idén az iskolai könyvtárakért rajzolnak az illusztrátorok a Pagonyban
színház

Játszma mindhalálig Játszma mindhalálig
Láthatáron Csoport: Hagyaték
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés