bezár
 

art&design

2013. 03. 15.
Módosult a Ludwig Múzeum főigazgatói pályázata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Módosult a Ludwig Múzeum főigazgatói pályázata a korábbi kiírásban szereplő ellentmondás miatt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az új pályázatban szélesítette a lehetséges pályázók körét - közölte a kulturális államtitkárság pénteken az MTI-vel.
A Ludwig Múzeum főigazgatójának ötéves megbízatása február 28-án járt le. Az intézmény fenntartója, az Emberi Erőforrások Minisztériuma március 1-jén kiírta az új főigazgatói pályázatot. Ebben előírásként szerepelt a felsőfokú nyelvvizsga, ám a kötelezően mellékelt dokumentumoknál középfokú nyelvvizsgával kapcsolatos igazolást kért a tárca. 
   
Az ellentmondás kiküszöbölése érdekében a minisztérium március 13-án új pályázatot írt ki, amelyben szélesítette a lehetséges pályázók körét: csak a középfokú nyelvvizsga kötelező, ugyanakkor a felsőfokú előnyt jelent.
Az új pályázat benyújtási határideje április 12. - közölte az államtitkárság.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Lecsendesült figyelem Lecsendesült figyelem
Interjú Nemes Csabával külföldi sikerekről, a magyar művészetre irányuló nemzetközi érdeklődésről, illetve az azt befolyásoló tényezőkről.
art&design

Szörnyek, emberi ruhában Szörnyek, emberi ruhában
A Bestiárium című kiállításról a Rugógyár Galériában
art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron

Más művészeti ágakról

irodalom

A hétköznapok reménytelenségének bája A hétköznapok reménytelenségének bája
Lydia Davis: Az annyi mint, Libri, 2019.
színház

Játszma mindhalálig Játszma mindhalálig
Láthatáron Csoport: Hagyaték
Háttérinterjú Barda Beátával és Szabó Györggyel a Trafó működéséről, kapcsolódó projektekről, a nemzetközi beágyazottságról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés