bezár
 

art&design

2013. 06. 01.
Dizájnerek és gyerekek közös munkáit árverezik el jótékony célból
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dizájnerek és gyerekek közösen készített egyedi vászontáskáit árverezik el június 7-én a Central European Fashion Days jótékonysági aukcióján Budapesten. Az árverés bevételét az átmeneti otthonokban és gyermekjóléti intézményekben folyó munka támogatására fordítja az Ökumenikus Segélyszervezet.
Gyöngyösi Renáta, Luu Anh Tuan, Erdei Gergely, Veszprémi Gabriella és Szűcs Ágnes divattervezők a segélyszervezet által támogatott gyerekekkel közösen készítik el a tárgyakat a Design Terminálban szombaton. A csoportok a tervezők egyedi arculatát kifejező közös alkotást hoznak létre, emellett minden gyerek elkészítheti a saját ízlésvilágát kifejező táskát is, amelyet magával vihet emlékbe. Végezetül a csapatok bemutatják alkotásaikat, elmesélik, mit ábrázol az adott munka és fantázianevet adnak a táskáknak - közölte a segélyszervezet az MTI-vel.

A különleges darabokat június 7-én, pénteken zártkörű rendezvényen árverezik el. A vászontáskákat bemutató kiállítást a nagyközönség a segélyszervezet Millenárison felállított standján tekintheti meg június 8-án a Central European Fashion Days-en.

A Central European Fashion Days (Közép-európai Divatnapok) a Gombold újra! Közép-Európa című öltözéktervezési pályázat döntőjének, szakmai konferenciának, magyar tervezők vásárának és a régió országaiból meghívott tervezők bemutatójának ad otthont június 7. és 9. között a Millenáris B csarnokában.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Más művészeti ágakról

Julian Fellowes: Downton Abbey
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés