bezár
 

art&design

2013. 06. 15.
Százmilliós szabadtéri színpadot és rendezvénykertet adtak át Veszprémben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Veszprémben egyre több az olyan beruházás, amely az igényes, minőségi szolgáltatást biztosítja, ilyen ez a projekt is - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Patak-party szabadtéri színpad és rendezvénykert átadó ünnepségén szombaton.
Veszprém gyönyörű, de ezt nem elég az ittenieknek tudni, meg kell mutatni másoknak is. Ehhez ma már magas színvonalú szolgáltatást nyújtó szálláshelyek, vendéglátóegységek vannak a megyeszékhelyen, és számos jó program, Veszprém Fest, Gizella-napok, utcazene-fesztivál vagy éppen a szombaton megnyíló Kabóciádé Családi Fesztivál - fejtegette a közigazgatási és igazságügyi miniszter.

Megjegyezte: jó veszprémi képviselőnek és veszprémi politikusnak lenni, mert az utóbbi években számos nagyszerű beruházást adtak át a városban, ilyen a Patak-party szabadtéri színpad és rendezvénykert is.

A százmilliós beruházást - amelyhez 37 millió forint pályázati pénzt nyertek el - Márkus László, a Betekints Hotel tulajdonosa mutatta be.

Mint mondta, a rendezvénykerttel az önkormányzat által felújított és fejlesztett Veszprém-völgyi szabadidős térre és a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkba érkező vendégek igényeit szeretnék kielégíteni. Olyan gasztronómiai termékeket kínálnak az ide betérőknek, amelyek illeszkednek a szabadtéri, szabadidős programokba - magyarázta Márkus László.

A szabadtéri színpadon bábelőadások, színdarabok, művészeti produkciók, performanszok, stand-up comedy előadások lesznek, de irodalmi, képzőművészeti találkozóknak is helyet adnak majd - ígérte a tulajdonos.

Szombat délután a Kanszerda és a Supergroupies, a Hollywoodoo ad koncertet a Patak-party szabadtéri színpadon, majd a Danny mesél afrikai történeteket, este nyolckor itt mutatják be a jubileumi, XX. Kabóciádé Családi Fesztivál születésnapi meglepetését, majd innen éjszakai kalandtúra indul a Kabóca Bábszínházzal.

Vasárnap egykor a Bábakalács bábszínház A szomorú királykisasszony című darabot játssza.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
A Phaeton tündöklése és bukása
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról

Más művészeti ágakról

Topolánszky Tamás Yvan: Curtiz – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés