bezár
 

art&design

2013. 06. 24.
Kommunikációs ügynökség határozott kulturális profillal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új arculattal és kibővült szolgáltatásokkal köszöntötte a nyarat a 2011 őszén alakult PR- és kommunikációs ügynökég, a Mitte Communications. A cég Trend&Culture név alá tartozó szolgáltatásai a kulturális szektor szervezeteit célozzák meg.
A cég a Trend&Culture név alatt olyan szolgáltatásokat kínál a kulturális szervezeteknek, amelyek segítik a brandhez kapcsolódó kommunikációt és erősítik a márkák piaci jelenlétét.

A menedzsmentben olyan elismert szakembereket találunk, mint a fotóművész és kreatív szakember, Misetics Mátyás illetve Batta Barnabás, a Sonntag Media alapítója, trendkutató és kommunikációs szakember.
Mitte Trend&Culture"A Mitte Trend&Culture szemlélete ott kapcsolódik be a kommunikációs folyamatba, ahol a piaci fókusz találkozik a trendérzékenységgel és a kulturális értékekkel; vagyis innovatív PR és vizuális kommunikációs eszközökre van szükség ahhoz, hogy értékhű vizuális világot hozzunk létre, amely hitelesíti a márkakommunikációt." – tette hozzá Misetics Mátyás, kreatív igazgató.

"A piaci versenyben sokszor háttérbe szorulnak a kiemelkedő kulturális kezdeményezések. Fontosnak tartjuk, hogy a gazdasági terület mellett a kulturális szektorban is segítsük a márkák hatékonyabb érvényesülését. Ehhez sokszor összekapcsoljuk értékteremtő projektek mentén a két területet úgy, hogy mindkét fél a legtöbbet profitálhassa az együttműködésből – mind financiális, mind a médialefedettség tekintetében" – mondta Batta Barnabás, az ügynökség stratégiai igazgatója.

A cég repertoárjában a PR- és arculati kommunikációs feladatoktól kezdve a rendezvényszervezésen, stylist tanácsadáson, illetve látványtervezésen keresztül egészen a hang- és világítástechnikai megoldásokig minden megtalálható. A hivatalos honlapon megjelenő referenciák közt olyan projekteket találunk, mint a Margitszigeten nyitott Pop-Up bár, a WNDRLND, az elismert fashion designer, Dora Abodi illetve Magyarország egyik legnagyobb koncertzenekara, az Irie Maffia.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

F(r)aktúra F(r)aktúra
PAF- F(r)acture / Pintér András Ferenc kiállítása az Art.Salon:Társalgó Galériában
art&design

Kell egy kis összhang Kell egy kis összhang
Külön ter(m)ek: Bojti András, Naomi Devil, Horváth Éva Mónika, Milorad Krstić, Németh Marcell, Richter Sára, Szabó Ábel kiállítása - Bojti András: Más világ
art&design

A kék bársony mögött, a vörös szobában A kék bársony mögött, a vörös szobában
David Lynch: Small Stories / Kis történetek című fotókiállítása a Műcsarnokban

Más művészeti ágakról

Sajtótájékoztató Enyedi Ildikó új filmjéről, A feleségem történetéről
Pedro Almodóvar: Fájdalom és dicsőség
Interjú Kristóf Krisztiánnal nyitottságról, örökölt hitelességről, a klasszikus és az új cirkusz találkozásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés