bezár
 

art&design

2013. 07. 20.
Szellemi és lelki kalandokat ígér a Tudatosság Völgye
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik július 31-én Taliándörögdön, a Művészetek Völgye fesztivál eseményeivel egy időben, ahol a résztvevők a test-lélek-szellem hármas egységét tanulmányozhatják behatóbban.
A rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttműködésének serkentése - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Tudatosság Völgye rendezvény négy napján tucatnyi előadás foglalkozik a tudatos látásmóddal, többek között olyan előadók közreműködésével, mint Puszta Csaba, a 4D SzabadEgyetem alapítója, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Matek Kamill őstörténet-kutató vagy Varga Csaba szociológus.

A helyszínen lesznek jóga- és chi-kung-órák, ji-cüan és más mozgásművészeti programok a LEMangURIA szervezésében, beszélgetések neves előadókkal, különböző gyermek- és családi programok.

Esténként az Egység Média Színpadon fellép az egyszeri alkalomra összeálló UP!, az Ocho Macho, Deniz, a Mocsok 1 Kölykök, valamint Laár András és a Tündértantra is.

A Tudatosság Völgye napközbeni előadásai és a mozgásművészeti programok ingyenesen látogathatók, az esti koncerteken a Művészetek Völgye napijegyével lehet majd részt venni. A rendezvénysorozatra érvényesek a Művészetek Völgye egész napos és hétvégi belépői is.

A fesztivált az Egység Média valamint a Mogyorók Háza Kulturális Egyesület szervezi a Művészetek Völgye Kapcsolódó Falu együttműködésben.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban
art&design

Publikus '90-es évek Publikus '90-es évek
A Publikus magánügyek. A 90-es évek művészete magyarországi magángyűjteményekben című kiállításról a szentendrei MűvészetMalomban
art&design

Gyerekkel és bőrönddel a múzeumban Gyerekkel és bőrönddel a múzeumban
Élménytúra a Szépművészeti Múzeumban

Más művészeti ágakról

színház

Karneváli bolondozás szerelmi körítéssel Karneváli bolondozás szerelmi körítéssel
A Sok hűhó semmiért a tbiliszi Ifjúsági Színház előadásában
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
irodalom

Utak a sötétségbe Utak a sötétségbe
Horváth Márk A digitalitás paroxizmusa: Spektákulum, szimulákrum, kibernetikai állapot és a virtualitás hiperkaotikus okkultúrája
zene

A zenész és barátai A zenész és barátai
Aradi Zsolt: Gasner János* emlékére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés