bezár
 

art&design

2013. 08. 24.
Egyhetes programsorozattal búcsúztatják a nyarat Veszprémben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egyhetes programsorozattal búcsúztatják a nyarat Veszprémben: Gyere a parkba! címmel a Városi Művelődési Központ (VMK) szervezésében augusztus 26-tól 31-ig táncos, humoros, sportos és művészeti programok várják az érdeklődőket.
Hétfőn este a Golding Táncsport Egyesület, Arany Timi, Az ének iskolája veszprémi döntőse és a HEMO Winner Versenytánc Egyesület lép fel a VMK-ban, majd operettműsor következik. Kedden stand-up comedy est lesz Lorán Barnabás (Trabarna), Somogyi András és Orosz György részvételével, szerdán a Free Dance Tánccsoport, a HEMO Modern Táncműhely és az Arco Dance Akrobatikus Rock And Roll Sporttánc Egyesület várja az érdeklődőket, este Halas Adelaidának, a Petőfi Színház művészének musical-műsora szórakoztatja a közönséget - közölték a szervezők az MTI-vel.

Csütörtökön délután fotókiállításnak ad helyet a VMK, valamint a Veszprémer Klezmer Band koncertjének. Pénteken délelőtt is lesznek programok, tíztől ki lehet próbálni az óriás labirintust, logikai és ügyességi játszóház, harci püfölő, óriás malomjáték, óriás pecabot, fakanál-hoki várja a családokat, a kicsiknek pedig Búzás Csaba énekel megzenésített verseket. Aznap 16 órakor kezdődik Mazsola és Tádé címmel az Ametist Bábszínház előadása, az idősebbeknek Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész triója ad koncertet.

Szombaton este folklórparádéval zárul a nyárbúcsúztató, a Veszprém-Bakony Táncegyüttes és a Zagyva Banda fellépésével, amelyet táncház követ Kovács Norbert "Cimbi" vezetésével.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
Cséfalvay András: Egy olyan világban, ahol nincsenek tények, ott csak a jóság marad
art&design

F(r)aktúra F(r)aktúra
PAF- F(r)acture / Pintér András Ferenc kiállítása az Art.Salon:Társalgó Galériában

Más művészeti ágakról

Danny Boyle: Yesterday
irodalom

Utak a sötétségbe Utak a sötétségbe
Horváth Márk A digitalitás paroxizmusa: Spektákulum, szimulákrum, kibernetikai állapot és a virtualitás hiperkaotikus okkultúrája
színház

Előző héten még kellékek után szaladgáltunk… Előző héten még kellékek után szaladgáltunk…
A Létra Kulturális Egyesület Ébredés című darabjának budapesti bemutatóján jártunk
Slash, VOLT Fesztivál, 2019. 06. 27.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés