bezár
 

art&design

2013. 10. 06.
Összművészeti fesztivál a Terézvárosban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kulturális és gasztronómiai, igazi családi programokkal várja az érdeklődőket a főváros VI. kerülete a Terézvárosi Búcsú című rendezvényen október 12-13-án.
A fesztiválon a kézművesek vására mellett fellép a 100 Folk Celsius, a Ghymes, a Bab Társulat, Palya Bea, a Balkan Fanatik és a Magashegyi Underground, a kerületi nemzetiségek előadói, valamint a terézvárosi óvodák, iskolák is bemutatkoznak - olvasható a kerület közleményében.

A vásári forgatagban irodalmi jeleneteket, játékokat mutatnak be, a Postamúzeum interaktív kiállítást tart, lesznek látványos kísérletek, helytörténeti séta, a Terézváros anno és az Ablak a múltra című kiállítás a 20. század első felének hangulatát idézi meg, de szerepel a programban néptáncbemutató, óriásbáb-játék és utazó planetáriumi előadás is.

A rendezvényhez kapcsolódik a Terézvárosi Búcsú fotópályázata is, amelyre kizárólag a 2013-as fesztivál alatt készült, a program hangulatát bemutató képekkel lehet nevezni.

A kiírásra legfeljebb tíz alkotás küldhető be kortól, végzettségtől és lakhelytől függetlenül október 20-ig a fotopalyazat@eotvos10.hu címre. A zsűri által kiállításra kiválasztott fotók alkotói emléklapot kapnak, a díjazottak oklevélben és jutalomban részesülnek. A kiállítás anyaga megjelenik az Eötvös10 portál képgalériájában, az Eötvös10 Facebook-oldalán, a díjazott alkotások pedig a Terézváros közéleti, kulturális és életmódmagazinban.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Más művészeti ágakról

Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés