bezár
 

art&design

2013. 11. 05.
Kaposvár jelene: fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kaposvár jelenét bemutató fotópályázatot hirdetett a Most Médiacsoport és a Compur Fotóklub - közölték a kiírók az MTI-vel.

 A pályázatra olyan életképeket és építészeti témájú fotókat várnak, amelyek az utóbbi két évben készültek. Egy pályázó mindkét kategóriában 3-3 fotóval nevezhet. A részletekről a kaposvarmost@gmail.com e-mail címen tájékoztatják az érdeklődőket.
    

A zsűri által értékelt fotók közül a 30 legjobbat 2014. januárban egy kiállítás keretében mutatják be Kaposváron, alkotóik májusban, a Festők Városa Hangulatfesztiválon egy utcatárlaton is bemutatkozhatnak.
 

A képeket december 10-ig a kaposvarmost.hu portálon, vagy a kaposvarmost@gmail.com e-mail címen küldhetik el a nevezők, legfeljebb ötmondatos kísérőszöveggel, címmel, Kaposvár Most fotópályázat megjelöléssel.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
Cséfalvay András: Egy olyan világban, ahol nincsenek tények, ott csak a jóság marad
art&design

F(r)aktúra F(r)aktúra
PAF- F(r)acture / Pintér András Ferenc kiállítása az Art.Salon:Társalgó Galériában

Más művészeti ágakról

irodalom

Utak a sötétségbe Utak a sötétségbe
Horváth Márk A digitalitás paroxizmusa: Spektákulum, szimulákrum, kibernetikai állapot és a virtualitás hiperkaotikus okkultúrája
Jonathan Levine: Csekély esély
Interjú Bucsi Réka animációs rendezővel a közönség szeretetéről, Amerikáról és a női nézőpontról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés