bezár
 

art&design

2013. 11. 07.
Megnyílt a BUD Gallery
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Magyar iparművészeti ékszereket ábrázoló fotótárlattal nyílt meg a Budapest Airport kiállítótere csütörtökön délután a 2A és 2B terminálok érkezési szintjét összekötő folyosón.
A BUD Gallery a tervek szerint elsősorban fotókiállításoknak ad majd helyet. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport főként magyar művészek színvonalas alkotásait szeretné bemutatni. A tárlat anyagát 4-5 havonta kívánják megújítani - ismertette közleményében az MTI-vel a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója.
    
Az első kiállítást a Pro Jugendstil Művészeti Alapítvány közreműködésével kortárs magyar ékszerkészítő iparművészek munkáiról szóló fotósorozatból rendezték.
    
Szarvas Gábor, a Budapest Airport közösségi kapcsolatokért felelős igazgatója megnyitóbeszédében kiemelte: a kultúra és művészet kiváló eszköz lehet arra, hogy az utasok számára valódi élményt jelentsen a repülés és a repülőtéren eltöltött idő.
    
A galéria megnyitását üdvözlő Kucsák László, a XVIII. kerület országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy reményei szerint "a jövőben kerületi művészek alkotásai is megjelennek a repülőtér terminálján".
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Hogyan halunk meg váratlanul Hogyan halunk meg váratlanul
Mesterem, Slavko Matković*, a Bosch+Bosch csoport alapítójának emlékére
art&design

Szörnyek, emberi ruhában Szörnyek, emberi ruhában
A Bestiárium című kiállításról a Rugógyár Galériában
art&design

Védtelen belsőnk humoreszkjei Védtelen belsőnk humoreszkjei
Fensterblick - Michael Fanta és Király Gábor kiállítása az Osztrák Kulturális Fórumban
art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive

Más művészeti ágakról

Nora Fingscheidt: Kontroll nélkül
Vivaldi/Jupiter, Alpha Records, 2019.
színház

Drágám, megjöttek a perverzek! Drágám, megjöttek a perverzek!
Többszörös orgazmus a Budapesti Anarchista Színház előadásában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés