bezár
 

art&design

2013. 11. 25.
Karácsonyi dizájnvásárt rendeznek Brüsszelben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Karácsonyi dizájnvásárt tartanak a hétvégén a brüsszeli Balassi Intézetben a budapesti Design Terminállal együttműködve.
A brüsszeli Balassi Intézet szervezésében negyedik alkalommal rendezik meg a dizájnvásárt, amelyhez idén először a budapesti Design Terminál is csatlakozik. Az advent első hétvégéjén tartandó piacon zömében ruházati cikkeket és kiegészítőket kínálnak a magyar tervezők.
    
A piac nemzetközi bemutatkozási lehetőséget jelent a fiatal magyar tervezők számára - olvasható a Balassi Intézet összegzésében.
    
Új kollekcióval érkezik az INQ design, a 2013-as Gombold újra! pályázat newcomer öltözék kategóriájának nyertese, bemutatkozik az első magyar, kimondottan biciklis öltözékekre specializálódott márka, az Urban Legend, emellett az érdeklődők formatervezett gyerekjátékokból is válogathatnak.
    
A legkisebbeket december 1-jén 15 órától kreatív gyermek workshop várja, a Mindenki tud rajzolni! című könyvek szerzőivel, Barabás Zsófi és Moizer Zsuzsa festőkkel. A vásár mellé egyéb kísérő programok is társulnak.

 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
art&design

Publikus '90-es évek Publikus '90-es évek
A Publikus magánügyek. A 90-es évek művészete magyarországi magángyűjteményekben című kiállításról a szentendrei MűvészetMalomban

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Magyar siker a legjelentősebb kreatív portfólióban Magyar siker a legjelentősebb kreatív portfólióban
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Jon Watts: Pókember: Idegeben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés