bezár
 

art&design

2013. 12. 08.
Karácsonyi dedikálásokat és programokat szervez a Kossuth Kiadó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dedikálásokkal, a könyvekhez kapcsolódó beszélgetésekkel, kóstolókkal, karácsonyi kézműves programokkal és zenei koncertekkel várja az érdeklődőket a Kossuth Kiadó Ajándék ez a nap elnevezésű programja keretében a fővárosi Örkény István Könyvesbolt és az Anno Mesebolt december 14-én.
Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna "A nő számomra rejtély" - József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket. Veiszer Alinda a Bridge generáció című könyvet dedikálja.

Nevető magyar irodalom címmel társasjátékot lehet játszani az egykor divatos irodalmi kabarék hangulatában, hangos illusztrációkkal, beszélgetéssel és könyvnyereménnyel Reményi József Tamás vezetésével.

Délután a Muzsikás együttes ad koncertet, és bemutatják a Muzsikás 40 című könyvet is, amelyet Jávorszky Béla és az együttes tagjai dedikálnak.

Varga Gábor Reform desszertek című új könyvének dedikálása alatt a látogatók megkóstolhatják a mestercukrász reformédességeit is.

Az Anno Meseboltban a karácsonyi kézműves programok mellett közös mesélésre, felolvasásra, Kertész Edina, Tamás Zsuzsa és Radnóti Blanka dedikálásra is várja a családokat.

Este Radnóti Blanka és Simonyi Cecília képeiből nyílik kiállítás.

A részletes program megtekinthető a kiadó honlapján (www.kossuth.hu).
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
art&design

Afrika másik arca Afrika másik arca
Az Excessocenus című kiállításról a Cervantes Intézetben
art&design

Emlékekből konstruált identitás Emlékekből konstruált identitás
Vajon mi jár a fejükben? - Galériatúra a Budapest ArtWeek szervezésében, 2019. április 13.

Más művészeti ágakról

Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
Esterházy az Ódry Színpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés