bezár
 

art&design

2013. 12. 17.
Százezer dolláros fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Százezer dolláros (21,7 millió forint) fődíjjal hirdetett fotópályázatot az Instagramers Gallery virtuális fotógaléria. Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint ez a legnagyobb összeg, amelyet valaha felkínáltak egy világszerte meghirdetett fotóverseny fődíjaként.
A május 1-jéig tartó verseny keretében minden nap kiválasztják a nap legjobb fotóját, amelynek készítője kereken ezer dollárt kap - olvasható az angol nyelvű közleményben.

A napi verseny, a Photo-Day Prize döntősei és győztesei versengenek a százezer dolláros fődíjért. Az Instagramers Gallery Photo Prize nyertesét a fotográfia, a képzőművészet, a kommunikáció és az új technológiák világának jól ismert személyiségeiből álló zsűri választja ki.

A napi verseny győztesét és a felhasználóktól a legtöbb szavazatot kapott képet egyaránt kiállítják az Instagramers Gallery első valódi galériájában, amely december 11-én nyitotta meg kapuit Miamiban, annak reményében, hogy a fotósok és a fotográfiáért rajongók találkozóhelyévé válhat.
A virtuális galéria létrehozói egy sor másik valódi kiállítóteret terveznek a világ különböző, stratégiailag fontos pontjain.

A Miami művészeti negyedében létrehozott galéria többek közt szemináriumoknak, beszélgetéseknek, fórumoknak, különböző eseményeknek és kiállításoknak fog otthont adni.

Az Instagramers Gallery az Instagram közösségi képmegosztóportál felhasználóit összefogó, 60 különböző országban több mint 300 helyi csoporttal rendelkező Instagramers Network projektje. A virtuális galériában bárki bemutathatja fotóit vagy képeket cserélhet mással, profil létrehozása, mások követése nélkül.
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
art&design

Gondolkodásunk módszereiről Gondolkodásunk módszereiről
Beszélgetés Falcsik Marival, Walter Isaacson: Leonardo Da Vinci – a zseni közelről című könyvének fordítójával
art&design

Afrika másik arca Afrika másik arca
Az Excessocenus című kiállításról a Cervantes Intézetben

Más művészeti ágakról

Danny Boyle: Yesterday
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés