bezár
 

art&design

2014. 01. 08.
2014. január 16-ig lehet jelölni a 2013-as Katalizátor-díjra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2014. január 16-ig lehet jelölni a 2013-as Katalizátor-díjra A tranzit.blog.hu negyedik alkalommal hirdette meg a Katalizátor-díj pályázatát, amelyre 2014. január 16-ig várják a jelöléseket. Jelentkezz vagy jelölj te is meghatározó művészeti projekteket vagy személyiségeket!
A kiválasztást idén először egy Nyitott fórum előzi majd meg, melyen a szakma mellett a sajtó képviselői és az érdeklődők is részt vehetnek, és melynek célja a díjazás szempontrendszerének kialakítása, pontosítása lesz. Erre a MüSzi-ben kerül sor 2014. január 17-én. Február 9-én a Trafóban adják át a Katalizátor-díjakat. 

"Idén azt vizsgáljuk, hogy milyen módon képes hatni a művészet a társadalmi folyamatokra. Milyen eszközök állnak a társadalmilag elkötelezett művészek rendelkezésére, és milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy – a társadalmi folyamatokra tudatosan hatni kívánó – művészeti projektnek." – írják.
Forrás: tranzit.blog.hu (plakát terv: Rónai Péter)
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
Serge Bloch - Davide Cali: Moi, j’attends / I Can’t Wait / Alig várom
art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
A Phaeton tündöklése és bukása

Más művészeti ágakról

irodalom

A hétköznapok reménytelenségének bája A hétköznapok reménytelenségének bája
Lydia Davis: Az annyi mint, Libri, 2019.
Simon Longman: Rozsda, avagy minden vérünk benne szárad
Nagy Zoltán: Szép csendben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés